Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η Ειρήνη φτιάχνει τούρτες βγαλμένες από παραμύθι

Η Ειρήνη φτιάχνει γλυκά, με εντυπωσιακή εμφάνιση καινόστιμο, φρέσκο εσωτερικό

Δημοσιεύτηκε στις 08 Φεβρουαρίου 2019

Δεν είναι μόνο το φαγητό στη μόδα. Τα τελευταία χρόνια ζούμε και τη νέα τάση του "εντυπωσιακού γλυκού". Υπέροχες, ψηλές τούρτες, βγαλμένες κατευθείαν από παραμύθι, χρωματιστά cupcakes, χαριτωμένα donuts τόσο λαχταριστά που μοιάζουν ψεύτικα, cake pops, μπισκότα, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. 

Η Ειρήνη όμως ξέρει και να τα φτιάχνει και να τα διακοσμεί! 

Γι' αυτό αν θέλεις κι εσύ να ακολουθείς τις τάσεις της εποχής, η Ειρήνη Συμεού, σου προτείνει φρέσκα και λαχταριστά γλυκά! 

Εξάλλου, η ίδια αποδεικνύει ότι αγαπά αυτό που κάνει, και δεν το κάνει επειδή έτυχε, αλλά επειδή το… γλυκό πέτυχε! Αν και αρχικά σπούδασε γραμματειακά, την κέρδισε η ζαχαροπλαστική, η μεγάλη της αγάπη (όπως την αποκαλεί) με την οποία καταπιάνεται από μικρή ηλικία αλλά ασχολείται επαγγελματικά από το 2011. 

Τούρτες από χειροποίητη ζαχαρόπαστα, εξαιρετικής ποιότητας υλικά, και σπιτικές μαρμελάδες, με εντυπωσιακή εμφάνιση και νόστιμο, φρέσκο εσωτερικό (δούκισσα με πραλίνα και coconut, με dark chocolate, carrot cake, red velvet, chocolate cake me Nutella hazelnut cream κ.ά.), που γίνονται πρωταγωνίστριες σε γενέθλια, γιορτές, γάμους, εκδηλώσεις, αφού κάθε μια έχει μια μικρή ιστορία να πει… Επίσης φτιάχνει όλων των ειδών τα μπισκότα, cupcakes, cake pops, brownies και γενικότερα μπορεί να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία…. Ακόμα και αυτών που ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, φτιάχνοντας γλυκά με στέβια. 

Αναλαμβάνει ωστόσο και το στήσιμο του candy table.

Η Ειρήνη δουλεύει αποκλειστικά με παραγγελίες εκ των προτέρων, μιας και όλα θέλουν το χρόνο τους. Γι' αυτό καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις μαζί της λίγο νωρίτερα, ώστε να σου ετοιμάσει ό,τι επιθυμείς. 

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αναζήτηση ενός χώρου που θα φιλοξενήσει το εργαστήριο της, όπου ευελπιστούμε ότι θα την βρίσκουμε σύντομα! Προς το παρόν επικοινωνούμε μαζί της στο τηλέφωνο 96440904, μέσω e-mail στο eirinisymeou@gmail.com και στο Facebook στο Eirini Symeou.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close