Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Αυτά είναι τα πιο hot νέα bars της πόλης

Νυχτερινή έξοδος στα τρία νέα bar της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2019

Πέρα από νέα εστιατόρια (διάβασε εδώ τα νέα εστιατόρια), ο νέος χρόνος έφερε ήδη και τρεις νέες αφίξεις όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση του νησιού. Το Check In Cyprus πήγε, δοκίμασε, ήπιε και στην υγειά σου και σου παρουσιάζει αυτά τα τρία νέα soon-to-be hotspots της Κύπρου!

NARCIZO BAR
Ένας ζεστός, προσεγμένος χώρος που αξιοποίησε στο έπακρο το πετρόκτιστο κτίριο που το στεγάζει, κάνει τα πρώτα του βήματα στη ‘ζωηρή’ Σαριπόλου. Εδώ θα έρθεις για να χαλαρώσεις, να τσιμπήσεις με την παρέα, να χορέψεις σε mainstream ρυθμούς και να βάλεις ‘στον πάγο’ -έστω και για λίγο- τους φρενήρεις ρυθμούς που ζεις. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα μπαρ στην τελική; Tip: Είναι must να δοκιμάσεις τo burger του!
(99777676) Πλατεία Σαριπόλου, Λεμεσός.


JOEL
Αριστοκρατικό, φινετσάτο και... λαμπερό! Το Joel μπήκε στη ζωή μας λίγο πριν τα Χριστούγεννα κι έριξε χρυσόσκονη στη νυχτερινή ζωή της πόλης του Ζήνωνα, κάτι που φιλοδοξούμε πως θα κάνει καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Λες και βγήκε από άλλη εποχή, ο σικάτος χαρακτήρας του δεν σταματά στη διακόσμηση καθώς διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ποτών. Εδώ να ξέρεις ότι θα δοκιμάσεις τα γευστικά cocktail τριών επιδέ-
ξιων bartender, οι οποίοι ‘πειραματίζονται’ με νέες γεύσεις στο drinkery εργαστήρι που υπάρχει στον χώρο.
Ερμού 96, Λάρνακα.



ΤΗΕ LIVING ROOM 31Α
Το όνομά του μάρτυρα την... αποστολή του. Στη νέα άφιξη της Λευκωσίας οι ιδιοκτήτες έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να αισθανθείς με το που πατήσεις το πόδι σου σαν στο σπίτι σου. Και πρέπει να το παραδεχτούμε, τα κατάφεραν! Ο συνδυασμός floral-χρώματα-ρετρό στη διακόσμηση είναι φοβερός. Η value for money φιλοσοφία του δίνει έμφαση στην ποιότητα, στην καλή εξυπηρέτηση και στις πολύ καλές τιμές - ένα τρίπτυχο που πάντα μας βρίσκει σύμφωνους! Πολύ θετικό είναι επίσης το γεγονός ότι εδώ θα ακούσεις μουσικάρες με κυρίαρχους τους ήχους από funk, jazz και soul. Ήδη έχουνε κάνει το πέρασμά τους γνωστοί Dj, όπως De La Ioakeim και Bon Bon, για να καταλάβεις! Deal us in!
(22255010) Ευαγόρου 31Α, Λευκωσία.

Από την έντυπη έκδοση του Check In Cyprus, Φεβρουάριος 2019 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close