14 February 2019
Μουσική , Συναυλίες & Events

Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη σε ένα Δείπνο Αγάπης

Το ετήσιο δείπνο τουΑντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2019

Ημέρα αγάπης η 14η Φεβρουαρίου, και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου πραγματοποιεί το καθιερωμένο Δείπνο Αγάπης, στο Προεδρικό Mέγαρο, παρουσία του προστάτη του Συνδέσμου, Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μαζί με την εξαιρετική Σοφία Μανουσάκη. Επίσης, στο Δείπνο θα κληρωθεί ένα σετ κοσμημάτων για εκείνον και εκείνη, σχεδιασμένο από τη βραβευμένη στο London Fashion Week Κύπρια σχεδιάστρια κοσμημάτων Μύριαμ Σώσειλου (Myriam SOS). 

Τα Lidl Κύπρου, ένας από τους μεγαλύτερους συμπαραστάτες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, είναι ο μέγας χορηγός της βραδιάς, της οποίας επίσης το γεύμα θα δημιουργηθεί με υλικά από τα Lidl. Τα Lidl Κύπρου, τα τελευταία έξι χρόνια καλύπτουν τα έξοδα σίτισης των ασθενών του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», ενώ παράλληλα συνεχίζουν να συμβάλλουν σημαντικά στο έργο του Συνδέσμου με διάφορες άλλες ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

Το Δείπνο πραγματοποιείται για στήριξη του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, ο οποίος για 48 χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο και στις οικογένειές τους. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, κατ’ οίκον φροντίδα ασθενών παγκύπρια και σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, προγράμματα κοινωνικής συμμετοχής ασθενών, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και αρωματοθεραπείας, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα στη Λευκωσία. Όλες αυτές οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς της χώρας μας ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του.

Την εκδήλωση επίσης υποστηρίζουν οι: Myriam SOS, Aegean Airlines, Τop Kinisis Travel, OCCHIO Hospitality Group και το ξενοδοχείο Semeli.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close