Style Stories , Shopping

Τα crocs τώρα έγιναν και τσάντα (εικόνες)

Τα διάσημα crocs που όλοι μισούμε να αγαπάμε, έχουν αναγεννηθεί χάρη στον οίκο Balenciaga

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2019

Μια μάρκα που κάποτε χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά από συνταξιούχους, έχει υποβληθεί τα τελευταία χρόνια σε έναν μοντέρνο εκσυγχρονισμό. Τα διάσημα crocs που όλοι μισούμε να αγαπάμε, έχουν αναγεννηθεί χάρη στον οίκο Balenciaga.

Οι σχεδιαστές του οίκου μόδας μετέτρεψαν τα κακάσχημα αυτά παπούτσια σε ένα μοδάτο (;) αξεσουάρ. Ποιος μπορεί άλλωστε, να ξεχάσει εκείνο το ζευγάρι τρύπατα crocs που παρουσιάστηκε στην ανοιξιάτικη κολεξιόν του οίκου Balenciaga και που παρά την τιμή τους (850 δολάρια), ξεπούλησε προτού καν βγει στα καταστήματα.

Τώρα όμως τα crocs θέλουν να εισβάλλουν σε μια νέα αρένα – στις τσάντες! Η γνωστή εταιρεία συνεργάστηκε με την μάρκα PizzaSlime, με έδρα το Λος Άντζελες και μετέτρεψαν τα κακάσχημα αυτά παπούτσια σε μια τσάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here are the lookbook pics from our @crocs collab straight up. They’re shot by @alexanderbortz. We think they’re fucking sick so this is us posting them.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PIZZASLIME (@pizzaslime) στις

Το τσαντάκι ώμου κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό κομματιών και πρόκειται ουσιαστικά για μια τσάντα που μοιάζει με ένα μεγάλο παπούτσι crocs το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα λουρί και φερμουάρ (για να μην πέφτουν από μέσα τα πράγματά σας).

Η unisex τσάντα διατίθεται σε κίτρινο και μαύρο χρώμα και συνοδεύεται με 7 διαφορετικά σχεδιάκια για να βάλετε επάνω στις τρύπες του παπουτσιού. Είστε έτοιμοι να δώσετε 300 δολάρια για αυτό το μοναδικό σχέδιο;

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close