Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Διάσημη αλυσίδα της Θεσσαλονίκης έρχεται στην Κύπρο

Ένα θεσσαλονικιώτικο μαγαζί με ιστορία 70 ετών βγαίνει εκτός Ελλάδας και ανοίγει στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2019

Μία νέα αλυσίδα φαγητού "προσγειώνεται" σύντομα στην Κύπρο ανοίγοντας το πρώτο της μαγαζί στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Έγκωμη. Πρόκειται για ένα θεσσαλονικιώτικο μαγαζί με ιστορία 70 χρόνων που τα τελευταία χρόνια επεκτείνεται στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα ο Σαββίκος, ένα μαγαζί που φημίζεται για το σουβλάκι και το κεμπάπ του διαθέτει πέντε καταστήματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους 8, στην Πολυτεχνείου (προέκταση Τσιμισκή) με Δωδεκανήσου γωνία, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 131 στην Τούμπα, στο εμπορικό κέντρο One Salonica (2ος όροφος) και στον Εύοσμο, Καραολή και Δημητρίου 92. 


Το πρώτο μαγαζί Σαββίκος στην περιοχή της Έγκωμης 

Η ιστορία του παππού Σαββίκου μας ταξιδεύει πίσω στο 1947 όταν τριγύριζε στους δρόμους της πόλης με το πλανόδιο καρότσι του και πουλούσε τα πιο νόστιμα σουβλάκια. Έτσι, εδώ και πολλές δεκαετίες, η παραδοσιακή αυθεντική γεύση έχει την υπογραφή Σαββίκος για την Θεσσαλονίκη. Το πρώτο κατάστημα Σαββίκος στην Κύπρο αναμένεται να ανοίξει κοντά στο Πάσχα στην περιοχή της Έγκωμης και συγκεκριμένα στην τοποθεσία όπου βρισκόταν η γνωστή μπιραρία Brickyard. 

Ο χώρος όπου θα στεγάζεται ο Σαββίκος στην Έγκωμη αυτή την περίοδο βρίσκεται σε κατασκευαστικό στάδιο. Πρόκειται για ένα καινούργιο κτηριακό χώρο, μοντέρνο, με μεγάλη χωρητικότητα που φέρνει μία νέα πρόταση για casual dining στην ευρύτερη περιοχή της Έγκωμης. 

Το φαγητό 

Ο Σαββίκος φημίζεται για το σουβλάκι του αλλά συγκεκριμένα σερβίρει μερίδες κρεατικών ψημένα στα κάρβουνα, σάντουιτς σε γαλλικές μπαγκέτες και χειροποίητες πίτες, μπέργκερ με χειροποίητα μπιφτέκια και παραδοσιακές συνταγές πολλών ετών αλλά και ποικιλία από σαλάτες. 

ΔIΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάθε πού και πότε θα ανοίξει το πρώτο Goody's

Τα καταστήματα Σαββίκος στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίζουν τόσο για το φαγητό τους όσο και για το ωράριο τους αφού λειτουργούν καθημερινά από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 05.00 το πρωί. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close