Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Εντυπωσιακές εικόνες από το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου

Έναεντυπωσιακό τουριστικό θέρετρο που ανοίγει τον προσεχή Μάρτιο

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2019

Αποτελεί μία από τις πολυαναμενόμενες αφίξεις του 2019. Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο της Λεμεσού Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa (πρώην Le Meridien) που βρίσκεται στην περιοχή Πύργου Λεμεσού μετά από τρία χρόνια ολοκληρωτικής ανακαίνισης ανοίγει επίσημα τον Μάρτιο. 

 

Το νέο και εντυπωσιακό ξενοδοχείο της Λεμεσού βρίσκεται σε μία έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων, με πανέμορφους κήπους και μία αμμώδη παραλία που φτάνει τα 300 μέτρα. 

 


Το ξενοδοχείο διαθέτει ανέσεις μοναδικές για τα δεδομένα της Κύπρου που κλέβουν τις εντυπώσεις. Το Parklane θα φιλοξενεί τους πελάτες του σε και 53 πολυτελείς σουίτες ενώ στους χώρους του θα βρεις τρεις διαφορετικές πισίνες, μία εσωτερική, μία εξωτερική με θαλασσινό νερό και μία μόνο για ενήλικες.


 

Οι Park Suites
Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι Park Suites. Πρόκειται για μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με δικές τους ιδιωτικές πισίνες που βρίσκονται μέσα στους χώρους τους ξενοδοχείου.

Park Kids 
Το ξενοδοχείο έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα μικρά παιδιά που θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο με τους γονείς τους. Το ξενοδοχείο έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό χώρο για παιδιά έκτασης 3.000 τετραγωνικών μέτρων με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και πολλές δραστηριότητες. 


Ακόμη το Parklane διαθέτει μέχρι και 11 αίθουσες συσκέψεων, όπως το άκρως εντυπωσιακό The Diamond Ballroom έκτασης 800 τ.μ., με σκηνή με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Τα 7 εστιατόρια 
Το Parklane διαθέτει πέντε εστιατόρια, δύο μπαρ, γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου, τρία γήπεδα τένις, αλλά και γυμναστήριο (Parkfit).

Kalloni Spa
Το Kalloni Spa συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ διαθέτει δεκαεπτά δωμάτια θεραπείας, τρεις σουίτες θεραπείας και πέντε πισίνες θαλασσοθεραπείας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close