Θέατρο , News

Γίνε συνδρομητής στον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου

Κάρτα Συνδρομητή με μόνον 50 ευρώ

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2019

«Το θέατρο δεν μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Μπορεί όμως ν' αλλάξει τους θεατές. Αυτοί αν θέλουν μπορούν ν' αλλάξουν τον κόσμο».
Μπέρτολτ Μπρεχτ


Απ’ όλες τις τέχνες το θέατρο είναι η πιο κοινωνική, η πιο άμεση και αποτελεσματική, η πιο προκλητική για τις αντιδράσεις των ανθρώπων, γιατί το υλικό με το οποίο δημιουργείται είναι έμψυχο –και ο άνθρωπος είναι ο πιο πειστικός φορέας νοημάτων.
Στη θεατρική σκηνή ζωντανεύουν οριακές καταστάσεις, απωθημένα, όνειρα και φόβοι. Κάποιες κρυφές μας επιθυμίες παίρνουν σάρκα και οστά. Μέσα από τους ήρωες που συντρίβονται, ξορκίζουμε τα δικά μας φαντάσματα. Η βία, η αδικία, ο φόβος, η διαστροφή, επιδρούν πάνω μας καταλυτικά. 

Το θέατρο δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε, να συγκινηθούμε, να κατανοήσουμε. Είναι μια «γλώσσα» που μιλάει τη δική της αλήθεια κι έχει τους δικούς της κώδικες. Η τέχνη του θεάτρου επικοινωνεί συναισθήματα, ιδέες, απόψεις και αρχές, καυτηριάζει τα κακώς κείμενα, λειτουργεί κριτικά, υπονομεύει παγιωμένες αξίες και διαμορφώνει την πολιτική αυτοσυνειδησία του θεατή.
Σας καλούμε να μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο του θεάτρου και να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, με ένα πρωτότυπο ρεπερτόριο από όλο το φάσμα των μεγάλων συγγραφέων, κλασικών και σύγχρονων, εξασφαλίζοντας την Κάρτα Συνδρομητή.
 
Κάρτα Συνδρομητή με μόνον 50 ευρώ.   
Κάρτα Συνδρομητή για δύο άτομα με μόνον 75 ευρώ. 

Εκτός από τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μερικά από τα σημαντικότερα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου απολαμβάνετε μια μεγάλη έκπτωση σε σχέση με το συνολικό κόστος των παροχών και μια σειρά από άλλα προνόμια: 
-    Μια είσοδο σε όλες τις χειμερινές και καλοκαιρινές παραγωγές του ΘΟΚ για ένα ημερολογιακό έτος (εκτός της Σκηνής 018) 
-    Ένα δωρεάν πρόγραμμα της παράστασης 
-    Ενημέρωση για τις δράσεις του ΘΟΚ με αποστολή ενημερωτικών δελτίων

Περισσότερες πληροφορίες: 77 77 27 17 και www.thoc.org.cy
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close