Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε σε ένα από τα πιο παρεΐστικα στέκια της Λευκωσίας

Καλό φαγητό και διασκέδαση σε ένα από τα πιο παρεΐστικα ταβερνάκια της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2019

Σ' αυτό το ταβερνάκι θα ξεφύγεις από τους έντονους ρυθμούς της πόλης απολαμβάνοντας ταυτόχρονα παραδοσιακό φαγητό σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον.

Ο λόγος για το Στενορύμι, το οποίο θα βρεις στην καρδιά της παλιάς Αγλαντζιάς, στην Πλατεία Κυριάκου Καραολή, σε μια γειτονιά, που φαίνεται να άντεξε στο πέρασμα του χρόνου, περιτριγυρισμένο μάλιστα από πετρόκτιστα σοκάκια.

Αποτελεί την προσπάθεια δύο αδελφών να δώσουν ζωή σε ένα ιστορικό για την περιοχή κτίριο, το οποίο συμβολίζει μια αλλιώτικη εποχή, πιο απλή και πιο όμορφη. Εξ ου και εδώ θα είναι όλα όπως παλιά...

Ο χώρος
Η τοποθεσία του, η υπέροχη και άνετη εσωτερική αυλή του, καθώς και τα καλομαγειρεμένα φαγητά του υπόσχονται -σε όποιον το επισκεφτεί- μια μοναδική εμπειρία εστίασης. Πρόκειται για ένα μαγαζί με φιλική διάθεση και λιτή διακόσμηση, όπου κυριαρχεί το λευκό χρώμα. Εξάλλου, και οι ίδιοι πιστεύουν ότι η ευτυχία δεν χρειάζεται πολλά, καλή καρδιά, μεζεδάκι, κρασάκι και παρέα όπως παλιά.

Και καλό φαγητό και διασκέδαση
Στο Στενορύμι, όχι μόνο θα φας καλά, αλλά θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου! Κάθε Παρασκευή φιλοξενεί ζωντανή, λαϊκή μουσική, ενώ κάθε Σάββατο η ταβέρνα παίρνει τη μορφή παλιού ρεμπετάδικου και ανεβάζει το κέφι της παρέας.

Δοκίμασε
Ωπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις τα κρασάτα χοιρινά παϊδάκια, τα οποία ετοιμάζονται με μια μοναδική συνταγή, που οι ιδιοκτήτες έμαθαν από τον παππού τους. Και σίγουρα δεν θα φύγεις αν δεν δοκιμάσεις και τον παραδοσιακό χαλβά της κατσαρόλας, που τον φτιάχνουν σε διάφορες παραλλαγές δίνοντας στο παραδοσιακό αυτό γλυκό μια πιο σύγχρονη εκδοχή.

Σίγουρα θα ξαναπάς
Στο Στενορύμι, όχι μόνο θα φας καλά, αλλά θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου! Κάθε Παρασκευή φιλοξενεί ζωντανή, λαϊκή μουσική, ενώ κάθε Σάββατο η ταβέρνα παίρνει τη μορφή παλιού ρεμπετάδικου με πολύ κέφι και διασκέδαση.

INFO
Τηλ.: 22876543
Οδός: Κυριάκου Καραολή 3, Αγλαντζιά, Λευκωσία. Δ-Σ 18.00-23.00.
Facebook: Το Στενορύμι

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close