7 February 2019
Μουσική , Συναυλίες & Events

O Κώστας Κακογιάννης φέρνει και πάλι Εικόνες της Μουσικής

Πριν συνεχίσει το ταξίδι της σε άλλες χώρες, η παράσταση θα παρουσιαστεί στη Λάρνακα.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου 2019

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων δημιουργικής παρουσίας του Κώστα Κακογιάννη στα μουσικά δρώμενα της Κύπρου, παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία, στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι τον περασμένο Ιούνιο, ένα μεγάλο αφιέρωμα στο έργο του, που απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές και εκπροσώπησε τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πριν συνεχίσει το ταξίδι της σε άλλες χώρες, η παράσταση θα παρουσιαστεί στη Λάρνακα. Ο καταξιωμένος συνθέτης επιλέγει χαρακτηριστικά δείγματα μουσικής και τραγουδιών που έχει συνθέσει για το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και τα παρουσιάζει με καταξιωμένους και νέους καλλιτέχνες. Με τη συμμετοχή του ίδιου του συνθέτη, του Φωνητικού Συνόλου και της Ομάδας Χορού της «Διάστασης», αλλά και εξαιρετικών οργανοπαικτών και τον συγκερασμό πολλών μορφών τέχνης, η παράσταση απευθύνεται σε ένα ευρύτατο κοινό.

Ο Κώστας Κακογιάννης θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους Κύπριους μουσικοσυνθέτες. Το έργο του έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο σε πάρα πολλές χώρες και καλύπτει όλους τους τομείς της μουσικής δημιουργίας. Αντλεί έμπνευση από την κυπριακή παραδοσιακή μουσική, αφομοιώνει και αναπτύσσει κυπριακά μοτίβα και χρησιμοποιεί, μεταξύ πολλών άλλων, όλα τα παραδοσιακά κυπριακά μουσικά όργανα, σε μια πολύπτυχη παράσταση στην οποία θα συμπράξουν πολλοί Κύπριοι καλλιτέχνες.

20.30.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close