Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο ψαγμένο καφέ της πόλης που πρέπει να πας

Ο καφές ιδωμένος μέσα από μία άλλη, πιο εκλεπτυσμένη οπτική στο νέο καφέ της Λάρνακας

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2019

Ο καφές τα τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια του καθημερινού αφεψήματος και της στιγμαιίας παρασκευής την οποία συνηθίζαμε στην Κύπρο και έγινε μία πιο... ψαγμένη διαδικασία. 

Η νέα γενιά έμαθε την απόσταξη, τη διύληση, τα αρώματα και τα μικρά και μεγάλα καφέ έφεραν στην Κύπρο εκείνη την νέα διεθνή τάση της τρίτης γενιάς καφέ και στην Κύπρο. Ένα νέο καφέ, το Jasmine Micro Roastery στη Λάρνακα ακολουθεί αυτή τη φιλοσοφία του φρεσκαολεσμένου, εκλεκτού καφέ που αναβλύζει αρώματα και γεύσεις. Ένας νέος χώρος που ακολουθεί τις ρετρό γραμμές στην επίπλωσή του φτιάχνει νόστιμο καφέ φυσικό και οργανικό, χρησιμοποιεί βιολογικά προϊόντα για την παρασκευή των σνακ και των γλυκών του και σε βάζει σε ένα νέο πιο υγιεινό τρόπο ζωής. 

Πίσω από το ο Jasmine Micro Roastery βρίσκονται δύο γνωστά αδέλφια που τα μάθαμε μέσα από την βραβευμένη Δημιουργική Ταβέρνα Το Πατρικόν στο χωρίο Τερσεφάνου, ο Κυριάκος και ο Σταύρος Φώκου οι οποίοι δημιούργησαν αυτό το νέο μαγαζί με μεράκι και αγάπη για το καφέ. Εδώ θα βρεις σπιτικά σνακ, ποικιλία από σάντουιτς και πολλές υγιεινές επιλογές. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close