Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ελληνικές δημιουργικές γεύσεις σε ένα εναλλακτικό τσιπουράδικο της Λευκωσίας

Εδώ θα γευτείς από λουκουμάδες τυριών μέχρι μπριζολάκια με πάπρικα και φέτα, αρνάκι φούρνου και καλαμάρι σχάρας

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2019

Tο γνωστό κι αγαπημένο, εναλλακτικό τσιπουράδικο, που φτιάχνει γεύσεις ελληνικές και δημιουργικές, συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις νοστιμιές και τη διασκέδαση που προσφέρει. Οι Ελλαδίτες σεφ του μαγαζιού, Χρυσοβαλάντης Τζόγκανος και Βάγια Σταυρακάκη, φροντίζουν να σε ταξιδεύουν γευστικά σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας. Κάθε πιάτο μπορείς να το συνδυάσεις με ένα από τα ούζα ή τσίπουρο που επιλέγεις μέσα από την εντυπωσιακή λίστα που διαθέτει. Κάθε πιάτο του είναι νόστιμο κι αρωματικό και είναι φτιαγμένο με ποιοτικά υλικά και αγάπη. Ειδικά για τους μεζεδομερακλήδες οι σεφ φτιάχνουν από λουκουμάδες τυριών μέχρι μπριζολάκια με πάπρικα και φέτα, αρνάκι φούρνου και καλαμάρι σχάρας.

Μάθε, ότι κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι στο Τσιπουράκι-Μεζεδάκι τα πιάτα γίνονται μερίδες! Όποια μέρα και να επιλέξεις, η εμπειρία σου στην όμορφη ταβερνούλα, σίγουρα θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία γεύσεων. Κλείσε σήμερα τραπέζι.

Σπεσιαλιτέ
Το πιάτο, που ξεχωρίζει, είναι το ψαρονέφρι με πουρέ καρότου. Αλλά και το βοδινό ραγού που είναι σιγομαγειρεμένο με μπόλικη πολίτικη σάλτσα ντομάτας, ανακατεμένο με πλιγούρι είναι εξαιρετικό.

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο έχει ζωντανή μουσική με ρεμπέτικα και λαϊκά, ενώ, παράλληλα, διοργανώνονται και θεματικές βραδιές, όπως με κρητικά τραγούδια, σαντούρι και λύρα. Και Κυριακή μεσημέρι απολαμβάνεις, επίσης, ζωντανή μουσική που ανεβάζει το κέφι της παρέας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close