Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα άφιξη της Λεμεσού μας προτείνει αυθεντική καντονέζικη κουζίνα

Έξι βραβευμένοι σεφ από την Κίνα ετοιμάζουν αυθεντικά πιάτα της καντονέζικης κουζίνας

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου 2019

Αυθεντική καντονέζικη κουζίνα στις αναπαλαιωμένες αποθήκες του Παλιού Λιμανιού της Λεμεσού; Ωραία! Η πόλη αναζητούσε μια τέτοια παλέτα γεύσεων και το Old Port Chinese, η νέα άφιξη της πόλης, αυτό ακριβώς προσφέρει. Στεγασμένο στο παλιό εμβληματικό κτίσμα, στο βορειότερο άκρο της πλατείας του Παλιού Λιμανιού, ξεκίνησε από καιρό να προετοιμάζεται, γιατί οι Κινέζοι ιδιοκτήτες του ήθελαν να ανοίξουν μια ολοκληρωμένη πρόταση ποιοτικής εστίασης που να τιμά τη δική τους κληρονομιά και παράδοση.

Γι’ αυτό και ο χώρος είναι ατόφια παραδοσιακός, με αυθεντικά κομμάτια διακόσμησης αλλά και αυθεντικές γεύσεις της χώρας. Έξι βραβευμένοι σεφ από την Κίνα ετοιμάζουν αυθεντικά πιάτα της καντονέζικης κουζίνας, χρησιμοποιώντας μόνο παραδοσιακά υλικά και εκτελώντας τις συνταγές με πατροπαράδοτη τεχνική.

Δίνουν, μάλιστα, ιδιαίτερη σημασία στην προεργασία των πιάτων, με τα κρεατικά και τα ψάρια να μαρινάρονται με μαεστρία ώστε να αποκτούν τις χαρακτηριστικές γεύσεις της κινεζικής κουζίνας πριν έρθουν στο τραπέζι μας. Από το μενού ξεχωρίζει η πάπια Πεκίνου, το σιγοβρασμένο λαβράκι, το ψητό χοιρινό, το βοδινό με chilli και οι κινεζικές πίτες με πουρέ λαχανικών, που συνοδεύουν ιδανικά τα κυρίως πιάτα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close