Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Βρήκαμε ένα ξύλινο σπιτάκι στο βουνό, με τζάκι και πανοραμική θέα!

Έναονειρεμένο ξύλινο σπιτάκιγια... να πάρετε τα βουνά

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιανουαρίου 2019

Αν ονειρεύεσαι μια εξόρμηση στο βουνό, σε ένα μέρος κοντά στη φύση, με απόλυτη ηρεμία που θα σου αδειάσει το μυαλό, τότε νομίζω ότι βρήκες αυτό που ψάχνεις! Πώς θα σου φαινόταν ένα μικρό ξύλινο σπιτάκι για εσένα και την παρέα ή την οικογένειά σου, που θα σας προσφέρει αυτονομία, άνεση και ζεστή φιλοξενία;  

Το ξύλινο σπιτάκι, που θα βρεις στο χωριό Χανδριά της επαρχίας Λεμεσού, σε ένα υπέροχο περιβάλλον, σε ένα πό τα πιο ψηλά σημεία της κοινότητας, αποτελεί τον ορισμό της χαλάρωσης, της ανανέωσης, της ηρεμίας αλλά και του φυσικού και μη επιτειδευμένου.

Ο λόγος για το Vasiliou House Krimenos, με τη χαρακτηριστική στέγη, την απρόσκοπτη θέα, και τις πλούσιες παροχές, θα σου χαρίσει μια μοναδική αίσθηση οικειότητας.

Διαθέτει 2 δίπλα κρεβάτια και 1 μόνο, και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 5 άτομα. Είναι λιτό, μοντέρνο και απόλυτα ζεστό, με το τζάκι να ζεσταίνει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα! Στα συν βάλε και το υδρομασάζ που θα σε αναζωογονήσει! 

Η κουζίνα του είναι εξοπλισμένη με όλα τα μαγειρικά σκεύη που μπορεί να χρειαστεί κάποιος, όπως και πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα. Υπάρχουν πετσέτες για μπάνιο και για πρόσωπο και σεντόνια για όλα τα άτομα. Επίσης διαθέτει εξοπλισμό για ψήσιμο στα κάρβουνα. Τέλος, στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα ξύλα για το τζάκι.

Κλείσε διαμονή τώρα, στο 96 285 908. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close