Πάμε Ταξίδι , Guide

H Emirates παρουσίασε τις playlist που μπορούν να συγχρονιστούν πριν από το ταξίδι σας

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2019

Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 4.000 κανάλια διασκέδασης στα applications της Emirates, να δημιουργήσουν προσωπικές playlist ανάλογα με τα γούστα τους και να συγχρονίσουν τις επιλογές τους για να είναι διαθέσιμες όταν επιβιβαστούν στο αεροσκάφος

 

Η Emirates παρουσίασε μια νέα καινοτόμα λειτουργία στα application της, η οποία επιτρέπει στους πελάτες της να δημιουργήσουν ειδικές playlists πριν από το ταξίδι τους και να τις συγχρονίσουν είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οι επιβάτες μπορούν πλέον να σχεδιάσουν το ταξίδι τους ακόμη πιο αποτελεσματικά και να κάνουν ακόμη καλύτερη την εμπειρία τους χρησιμοποιώντας τα application της Emirates, σερφάροντας στον ανανεωμένο κατάλογο του συστήματος ψυχαγωγίας ice, ανά πάσα στιγμή.

 

Το ice, το πολυβραβευμένο inflight σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ξεπέρασε το όριο των 4.000 καναλιών on-demand  διασκέδασης. Τo menu του περιλαμβάνει δημοφιλή box sets τηλεοπτικών σειρών, δεκάδες χιλιάδες μουσικά κομμάτια, podcasts, παιχνίδια και πάνω από 1.000 ταινίες, οι οποίες είναι οι περισσότερες που προσφέρει οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία.

 

Ο Πρόεδρος της Emirates, Sir Τιμ Κλαρκ, τόνισε: «Υλοποιώντας την υπόσχεση που δώσαμε για το Fly Better, το προσωπικό μας εργάζεται ακούραστα για να παρέχει ακόμη καλύτερες εμπειρίες στους πελάτες μας. Κάθε λεπτομέρεια είναι προσεκτικά μελετημένη, αφού στόχος μας είναι να ενισχύουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα και παροχές στους επιβάτες μας. Η τελευταία έκδοση του application της Emirates ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη των εμπειριών, πριν καν ακόμη οι επιβάτες μας μπουν στο αεροσκάφος. Πλέον οι ταξιδιώτες μπορούν να περιηγηθούν στο πλούσιο περιεχόμενο και να προσαρμόσουν τις επιλογές τους ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις – το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συγχρονίσουν τις λίστες τους και να πατήσουν το play».

 

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται πλέον σε περισσότερα από 100 αεροσκάφη τύπου Boeing 777 και θα είναι σταδιακά διαθέσιμη σε όλον τον στόλο της Emirates τους επόμενους μήνες.

 

Η Emirates προσφέρει περιεχόμενο ψυχαγωγίας σε 44 διαφορετικές γλώσσες, ανταποκρινόμενη στην πελατειακή βάση της από όλον τον κόσμο. Κάθε μήνα προτίθενται περισσότερες από 100 ταινίες στο σύστημά της. Παράλληλα, οι νεαροί επιβάτες της μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία από παιδικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Επιπρόσθετα των 75 ταινιών της Disney και της Marvel, υπάρχουν ακόμη πάνω από 50 τηλεοπτικά κανάλια μεταξύ των οποίων τα Cartoon Network, Nickelodeon, CBeebies και Disney Channel.

 

Το ice περιλαμβάνει ακόμη ποικίλες επιλογές, όπως τα ειδικά σχεδιασμένα για την Emirates κανάλια Food and Wine, τα οποία δίνουν στους επιβάτες τη δυνατότητα να δουν το τι συμβαίνει backstage και πώς ετοιμάζονται τα φαγητά που σερβίρονται στις πτήσεις. Παράλληλα, τα κανάλια εκπαίδευσης παρουσιάζουν ειδικούς που παραδίδουν μαθήματα πάνω στο LinkedIn, αλλά και μαθήματα ξένων γλωσσών, μέσα από πλατφόρμες σαν τη uTalk.

 

To application της Emirates είναι μια συντροφιά για το ταξίδι, επιτρέποντας στους χρήστες του να κλείνουν πτήσεις, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα και είσοδο σε τουριστικά αξιοθέατα. Επιπρόσθετα, μέσα από το application οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν το μενού τους και τις λίστες κρασιών που θέλουν να δοκιμάσουν μέχρι και ένα μήνα πριν το ταξίδι τους. Τέλος, το application της Emirates δίνει τη δυνατότητα για 3D χάρτες των αεροσκαφών της, κάτι που επιτρέπει στους επιβάτες να περιηγηθούν νοητά στα A380 και Boeing 777.

 

Το application της Emirates είναι διαθέσιμο για download σε περιβάλλον iOS και Android.

      

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close