22 February 2019
Μουσική , Συναυλίες & Events

"Μελωδίες Ζωής" για το TELETHON

Kονσέρτο με κομμάτια από τα δημοφιλέστερα μιούζικαλ και άριες της λυρικής όπερας

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2019

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το TELETHON παρουσιάζει το κονσέρτο “Μελωδίες Ζωής”.  Το κονσέρτο θα παρουσιάσουν τέσσερις διακεκριμένοι καλλιτέχνες ανάμεσα τους και η διεθνώς αναγνωρισμένη μετζοσοπράνο, Αναστασία Μαξίμοβα.

Το ρεπερτόριο θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες στιγμές των μιούζικαλ αλλά και της λυρικής όπερας.  Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα εξαίσιο ρεπερτόριο με ψηλές απαιτήσεις όπως Summertime, Memories, O mio babbino caro, Adagio, Can can, και ακόμα περισσότερα, σε μια μοναδική παράσταση.  Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα παρουσιάζει η κυρία Παμπίνα Θεμιστοκλέους. 

Το κονσέρτο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 7:30 το βράδυ στο κτίριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία.  Μετά το κονσέρτο θα προσφερθεί κοκτέιλ.  Η είσοδος είναι 20 ευρώ το άτομο και μπορεί κάποιος να προμηθευτεί εισιτήρια καλώντας στο 99 122 472.  Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON

Οι «Μελωδίες Ζωής» πραγματοποιούνται με την συνεργασία και προσωπική στήριξη της πιανίστριας Tatiana Stupak.  Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες του κονσέρτου είναι η μετζοσοπράνο Αναστασία Μαξίμοβα, η βιολίστρια Ολιβέρα Ριαλάς και στο κλαρίνο ο Ντουσκο Ζάρκοβιτς.  Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους καλλιτέχνες, για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή στην φιλανθρωπική μας εκδήλωση.

Επίσης εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Ελληνική Τράπεζα που θα φιλοξενήσει το κονσέρτο αλλά και για την διαχρονική στήριξη της στο TELETHON.
Μεγάλος χορηγός Telethon, ΟΠΑΠ Κύπρου.

Η Tatiana Stupak φοίτησε για 5 χρόνια στο ειδικό κρατικό κονσερβατόριο Rimsky-Korsakov της Αγίας Πετρούπολης.  Πήρε το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό κλασσικής Μουσικής Bach στη Ρωσία και έδωσε ρεσιτάλ σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως την Αυστρία και τη Γερμανία.  Από το 2017 διευθύνει τη δική της σχολή στη Λεμεσό, για πιάνο και άλλα μουσικά όργανα, με διακεκριμένους καθηγητές. 

Η Anastasia Maximova χαρακτηρίστηκε ως φαινόμενο στη παγκόσμια μουσική σκηνή.  Τραγουδίστρια όπερας, με σπουδές στο Κρατικό Κονσερβατόριο της Αγίας Πετρούπολης.  Η Anastasia Maximova, εξέπληξε το κοινό με τις μοναδικές ερμηνείες της σε ποπ μουσική με οπερετική φωνή.  Δεν σταματάει να πειραματίζεται και να δημιουργεί νέους τρόπους έκφρασης και ερμηνείας.  Στο ταξίδι της καλλιτεχνικής της αναζήτησης έχει ιδρύσει και διευθύνει, την πρώτη Ρωσική διαδραστική όπερα «Όπερα του Μεσονυχτίου» όπου οι σολίστ ωθούν το ακροατήριο να λαμβάνει μέρος στην Όπερα.  Η Αναστασία παρουσίασε κονσέρτα σε πολλές Ευρωπαϊκές  χώρες και τραγούδησε σε πολύ μεγάλες εκδηλώσεις όπως στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ, στην τελετή έναρξης των fashion weeks του Λονδίνου και του Παρισιού κ.α. 

Η Oliviera Rialas από το Βελιγράδι από παιδική ηλικία φοίτησε στη Μουσική Σχολή Vajislav Vuckowic για ταλαντούχα παιδιά.  Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου σε ηλικία 21 ετών και συνέχισε τις σπουδές της στην Μουσική Ακαδημία Franz Liszt στη Βουδαπέστη.  Στα χρόνια που ακολούθησαν, η  Oliviera Rialas έχτισε μια αξιόλογη καριέρα με παρουσιάσεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης τη Κίνα, και τη Νέα Υόρκη ως σολίστ.  Η  αγάπη της στην μουσική και ο δυναμισμός που την χαρακτηρίζει, την ώθησαν ώστε να δημιουργήσει το Ίδρυμα ‘Performing Art Factory’ στο Βελιγράδι, με σκοπό να βοηθήσει ταλαντούχα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους. 

O Dusko  Zarkovic από το Μαυροβούνιο ξεκίνησε από παιδική ηλικία να παίζει κλαρίνο.  Eίναι απόφοιτος της Μουσικής Σχολής του Βελιγραδίου, με σπουδές στο σόλο κλαρίνο.  Στη συνέχεια ακολούθησε πρακτική στο Chopin Academy της Πολωνίας και το 1988 πήρε το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό ‘Ερμηνείας Πολωνών Συνθετών’.  Για αρκετά χρόνια ακολούθησε σόλο καριέρα σε διεθνές επίπεδο.  

Χορηγοί επικοινωνίας: Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και Συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, Κεντρικά Γραφεία Ελληνικής Τράπεζας, Λευκωσία, 19.30, €20. Πληρ. 99122472.

19.30. Πληρ. 99 122 472.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close