Eating News , Εστιατόρια

Υγιεινό και χορταστικό μεσημεριανό, σε συμφέρουσες τιμές

Η αξία του μεσημεριανού γεύματος

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2019

Ποιος είπε ότι το μεσημεριανό γεύμα δεν είναι σημαντικό ή ότι δεν πρέπει να είναι απολαυστικό;

Ο εργαζόμενος που έχει στη διάθεση του λίγο χρόνο για να φάει και να συνεχίσει τη δουλειά του, θέλει μια σωστή και ποιοτική επιλογή. Το μεσημεριανό όχι μόνο θα «κρατήσει» τον εργαζόμενο για το υπόλοιπο της ημέρας, αλλά και θα του δώσει την απαραίτητη τόνωση να ανταποκριθεί και στις άλλες υποχρεώσεις που προκύπτουν μετά τη δουλειά.

Όπως είναι γνωστό σε αντίθεση με το πρωινό, που αφυπνίζει τον εγκέφαλο, το μεσημεριανό γεύμα μπορεί να προκαλέσει υπνηλία. Οι διατροφολόγοι συμφωνούν ότι ένα μεσημεριανό γεύμα θα πρέπει να είναι πλήρες, με τη θερμιδική του αξία να εξαρτάται από τις υπόλοιπες δραστηριότητες του καθενός μέσα στην ημέρα.

Οι διατροφολόγοι, επίσης συμφωνούν ότι το γεύμα θα πρέπει να είναι αποκλειστικά μια σαλάτα ή να συνοδεύεται από άφθονη σαλάτα, είτε αυτή είναι ωμή είτε βραστή. Μια σαλάτα είναι πολύ υγιεινή και επίσης αυξάνει το αίσθημα του κορεσμού. Έτσι η σαλάτα αποτελεί ιδανική επιλογή καθώς δεν θα επιβαρύνει τον οργανισμό και θα μειώσει τις παρενέργειες του "post-lunch dip" (πέσιμο μετά το γεύμα) ενώ την ίδια ώρα δεν θα επηρεάσει τη διάθεση, την ταχύτητα του εργαζόμενου και τις γνωσιακές ικανότητες.

Γνωρίζοντας την αξία του μεσημεριανού γεύματος τo Akakiko, το αγαπημένο ασιατικό εστιατόριο που έγινε συνώνυμο με την αυθεντική κουζίνα της Άπω Ανατολής, προσφέρει πολλαπλές επιλογές για υγιεινά και χορταστικά γεύματα σε συμφέρουσες τιμές. Στα poke bowls που εγγυούνται νόστιμες γεύσεις, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει. Vegetarians, vegans και όσοι προσέχουν την διατροφή τους έχουν μια σειρά επιλογών από τις οποίες να διαλέξουν. Με συνολικά 20 πιάτα με βάση είτε το κοτόπουλο, το σολομό, το tofu, την papaya, το καβούρι και τον τόνο, το Akakiko φέρνει κοντά σας το πιο χορταστικό και υγιεινό γεύμα μόνο με €8.90.

Πάντοτε με αναγραφή των θερμίδων για ενημέρωση της διατροφικής αξίας, της ενέργειας και των συστατικών που χρησιμοποιούνται οι σαλάτες του Akakiko αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για το μεσημεριανό γεύμα. Η προσφορά διατίθεται στο Akakiko Nicosia και στο Akakiko Limassol και ισχύει τις καθημερινές από τις 12:00-16:00.

Μπορείτε να ανακαλύψετε το μενού με τα πιάτα της προσφοράς στο akakiko.com.cy ή επιλέγοντας το αγαπημένο σας πιάτο από τις 140 διαφορετικές επιλογές στο μενού. Μπορείτε να απολαύσετε dine-in, take away και delivery καλώντας το 77 778022.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close