Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πως το 2019 θα κάνεις check-in σε όλη την Κύπρο εξοικονομώντας χρήματα

Η μοναδική εφαρμογή εξοικονόμησης THE ENTERTAINER θα σου δώσει τη λύση για ένα οικονομικότερο 2019!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2019

Οι γιορτές πέρασαν και σιγά σιγά επιστρέφεις στη ροή της καθημερινότητάς. Τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και όλο αυτό το διάστημα των γιορτινών ημερών βγήκες, διασκέδασες, ταξίδεψες, πέρασες όμορφα και… ξόδεψες αρκετά χρήματα.
 
Τώρα, ήρθε η στιγμή για να συμμαζευτείς, να επιστρέψεις στους κανονικούς σου ρυθμούς και φυσικά να εξοικονομήσεις χρήματα διότι δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για τη νέα χρονιά. 

Πως λοιπόν θα καταφέρεις να κάνεις οικονομία, να μην σκορπάς άλλα χρήματα αφού το παράκανες τις γιορτές χωρίς όμως να στερηθείς τις εξόδους, τις εξορμήσεις και τις συναντήσεις με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. 
Η λύση είναι μία, εύκολη, απλή και διασκεδαστική. Κατέβασε την μοναδική εφαρμογή THE ENTERTAINER πολύ εύκολα στο κινητό από το App ή το Play Store σου και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σου προσφέρει ανεπανάληπτες οικονομικές ευκαιρίες και 1+1 δωρεάν επιλογές και άλλες εκπτωτικές προσφορές στην Κύπρο και όχι μόνο!



Τι είναι το ENTERTAINER
Το ENTERTAINER ιδρύθηκε από την Donna Benton το 2001 στο Ντουμπάι και από το 2004 η εταιρεία άρχισε να επεκτείνεται σε όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ακολουθώντας παγκόσμια επέκταση σε όλη τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Η εφαρμογή έκανε την εμφάνιση της στην Κύπρο το 2011 και σήμερα διαθέτει 41 προϊόντα σε 23 προορισμούς και 17 χώρες ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το νησί με μια μεγάλη ποικιλία εμπόρων, κυρίως στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.

Το ENTERTAINER θα γίνει η καθημερινή σου lifestyle εφαρμογή εξοικονόμησης χρημάτων με εκατοντάδες 1+1 προσφορές όπως και άλλες εκπτωτικές προσφορές στην Κύπρο. Σε αυτή την εφαρμογή θα βρεις πολλές φανταστικές προσφορές σε διάφορες κατηγορίες όπως φαγητό, ομορφιά, ευεξία ακόμη και αξιοθέατα όπου θα εξοικονομήσεις χρήματα για τα πράγματα που σου αρέσει να κάνεις.



Κατέβασέ το με 30% έκπτωση
Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία και κατέβασε το ENTERTAINER στο κινητό σου με περισσότερο από 30% έκπτωση μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και επωφελήσου της προνομιακής τιμής των 19.95 αντί 29.95! Με πάνω από 1.200 καταπληκτικές προσφορές για τα καλύτερα εστιατόρια, αξιοθέατα, σπα, μπαρ, γυμναστήρια, μαθήματα γυμναστικής, λιανικές προσφορές και πολλά άλλα θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και θα κάνεις την οικονομία που θέλεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητά σου. 

1+1 δωρεάν στη ζωή σου
Το ENTERTAINER σου δίνει την μοναδική ευκαιρία να βγεις έξω και σου προσφέρει εκπτώσεις σε αγαπημένα εστιατόρια όπως το Buffalo Wings and Rings, το Θυμάρι, το Akakiko, το Jimmy’s Killer Prawns και Το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο. Φαντάσου να πληρώνεις για ένα κυρίως πιάτο και να παίρνεις δύο!  Ακόμα πιο φοβερό είναι πως με την νέα χρονιά προστέθηκαν και συνεχίζουν να προστίθενται κι άλλα εστιατόρια και χώροι εστίασης όπου θα απολαμβάνεις αυτές τις προσφορές. Σημείωσε λοιπόν πως από το 2019 θα χρησιμοποιείς τις εκπτώσεις του ENTERTAINER στο Rumours Bar, Freshly Chopped, Wok to Walk, Boho Resto Bar, Ventuno, The Winery και σε ακόμη περισσότερους προορισμούς για κάθε γούστο! Απόλαυσε κάθε στιγμή σου χαλαρά πάντα με τις μοναδικές και ασυναγώνιστες προσφορές του ENTERTAINER!

Υποδέξου, λοιπόν, τη νέα χρονιά αποφασιστικά και πάρε τη διασκέδασή στα χέρια εξοικονομώντας χρήματα με ένα πολύ έξυπνο τρόπο βάζοντας στη ζωή σου την εξαιρετική εφαρμογή εξοικονόμησης THE ENTERTAINER!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close