Things to Do , Προσεχώς

Τρέχουμε στον Μαραθώνιο Λευκωσίας

Ένας μεγάλος και σημαντικός αγώνας που επιτέλους γίνεται στην πόλη μας

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιανουαρίου 2019

Η Κύπρος είναι μια μικρή χώρα, ικανή να δημιουργήσει μεγάλα πράγματα. Ο Μαραθώνιος Λευκωσίας 2019 είναι ένα από αυτά. Ένας μεγάλος και σημαντικός αγώνας που επιτέλους γίνεται στην πόλη μας.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2019 όλοι μαζί, τρέχουμε για την πόλη μας, βγαίνουμε από το σπίτι και γινόμαστε μέλη της ίδιας χαρούμενης παρέας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Λευκωσία είναι η δική μας πόλη!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 10 Νοεμβρίου και συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Μπείτε στο www.nicosiamarathonrun.com, επιλέξτε τη διαδρομή που ταιριάζει σε εσάς και στην οικογένειά σας και ζήστε μία συναρπαστική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα.

Τρέχω στην Πόλη μου
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το μεγάλο γεγονός της 24ης Φεβρουαρίου 2019, τον Μαραθώνιο Λευκωσίας, γίνονται δράσεις για να βγαίνουμε από το σπίτι μας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αθλούμαστε και να μαθαίνουμε διασκεδάζοντας.

Το Τρέχω στην Πόλη μου διεξάγεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 7 η ώρα το απόγευμα, στους δρόμους της Λευκωσίας. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώνονται σε προκαθορισμένα σημεία και γνωρίζουν τη Λευκωσία μέσα από το χαλαρό τρέξιμο με πολύ κέφι!  Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του Τρέχω στην Πόλη  μου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Μαραθωνίου Λευκωσίας στο www.nicosiamarathonrun.com και στη σελίδα του στο Facebook. Αυτήν την Δευτέρα ή Πέμπτη] ξεκινάμε μπροστά από το κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων στις 19:00 και γνωρίζουμε την πόλη μας.

Παιδική Ακαδημία
Η Παιδική Ακαδημία Μαραθωνίου Λευκωσίας δημιούργησε δύο δράσεις που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους. Με εργαλείο το Θεατρικό Παιχνίδι, τη φαντασία και το κέφι,  αναπτύσσουν  την έκφραση του συναισθηματικού και δημιουργικού κόσμου του παιδιού, την συναισθηματική νοημοσύνη του και την κριτική του σκέψη σε μια χαλαρή και άκρως διασκεδαστική ατμόσφαιρα.  Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται τις Κυριακές με συντονίστρια την Ελεάνα Παστελλά και φιλοξενούμενους μία πλειάδα επιστημόνων και ειδικών. Για πληροφορίες στην σελίδα του Μαραθωνίου Λευκωσίας www.nicosiamarathonrun.com 

Κάθε Σάββατο, στις 09:00 π.μ., στο πάρκο Αθαλάσσης (είσοδος από την νοτιά είσοδο - παρα το Καραϊσκάκιο) τη σκυτάλη παίρνει το Τρέχω και Γελώ, που με τη συμμετοχή προπονητών και ειδικών οι οποίοι μέσα από το αθλητικό παιχνίδι μεταφέρουν συμβουλές, γνώσεις για την απόκτηση κινητικών και άλλων δεξιοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην ιστοσελίδα www.nicosiamarathonrun.com ή στη σελίδα του Μαραθωνίου Λευκωσίας στο Facebook.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close