Shopping , News

EcoHome by EnergyIntel: Ντιζαϊνάτα, οικολογικά τζάκια για το σπίτι σου

Νέα αποκλειστική συνεργασία µε την Volcano Stores ως πρότυπη επιλογή και σηµείο αναφοράς στα τζάκια βιο-αιθανόλης Ecosmart Fire

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2019

Αν ονειρεύεστε καιρό ένα τζάκι στην αγαπηµένη γωνία του σπιτιού σας, αν αναζητείτε έξυπνη λύση χωρίς φουγάρα και πρόνοιες και αν έχετε οικολογική συνείδηση τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να το αποκτήσετε. Η EnegyIntel µε µακροχρόνια εξειδίκευση σε συστήµατα εξοικονόµησης ενέργειας και ανανεώσιµων πηγών ενέργειας και προσφοράς στην αειφορία, προχωρά σε αποκλειστική συνεργασία µε την Volcano Stores ως πρότυπη επιλογή και σηµείο αναφοράς στα τζάκια βιο-αιθανόλης Ecosmart Fire.

Τα οικολογικά τζάκια βιοαιθανόλης δεν χρειάζονται καµινάδα, προσαρµόζονται σε κάθε διαρρύθµιση και διατίθενται σε µια µεγάλη γκάµα επιλογών ως προς το σχεδιασµό και εφαρµογή διατηρώντας ψηλό επίπεδο design range. Ακολουθώντας την προσωπική αισθητική σας ανταποκρίνονται στις πιο smart και eco απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Οι εταιρίες EnergyIntel και Volcano Store, έχουν κοινό ενδιαφέρον και όραµα για την συνεχή σχέση µε τον πελάτη και την βέλτιστη εξυπηρέτηση τόσο στην αγορά και εγκατάσταση του προϊόντος, όσο και στην υποστήριξη µε καύσιµο και λοιπές ανάγκες που αφορούν τα προϊόντα Ecosmart Fire.

Η EnergyIntel ιδρύθηκε το 2006 µε όραµα τη διάδοση της ηλιακής ενέργειας ως επιλογή σε όλες τις καθηµερινές µας ανάγκες και µε µεγάλη εξειδίκευση στις λύσεις ηλιακών θερµικών συστηµάτων για θέρµανση/ψύξη, φωτοβολταϊκών, αντλίες θερµότητας, εφαρµογές εξοικονόµησης ενέργειας µέσω έξυπνων συστηµάτων ελέγχου και τζάκια βιο-αιθανόλης. Η Volcanο εξειδικεύεται σε τζάκια µε µοντέρνο σχεδιασµό και ποιοτική υπεροχή, προσφέροντας ολοκληρωµένες τεχνικές υπηρεσίες. Ιδρύθηκε πριν από οκτώ χρόνια για να καλύψει  το κενό που υπήρχε στην κυπριακή αγορά, προσφέροντας ένα ολοκληρωµένο φάσµα επιλογών.

Με την επαγγελµατική εµπειρία της EnergyIntel και την τεχνική υποστήριξη στην οποία εξειδικεύεται η Volcano Stores, σας προσφέρεται η βέλτιστη λύση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.energyintel.com.cy/
http://www.volcanostores.com/en/page/about

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close