Shopping , News

Το ολοκαίνουργιο e-shop που αγαπά την υγιεινή ζωή και θα αγαπήσεις κι εσύ

Boost Bio Market: Το ολοκαίνουργιο e-shop που ήρθε για να κλέψει τις καρδιές των φίλων της υγιεινής ζωής

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2019

Η αγάπη για τη ζωή, τον άνθρωπο και τη φύση, είναι αξίες βαθιά συνδεδεμένες με τους εμπνευστές του Boost Bio Market. Κι αυτές ακριβώς τις αξίες ήθελαν να προωθήσουν, γι’ αυτό δημιούργησαν το Boost Bio Market. Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης βιολογικών προϊόντων, που σκοπό έχει να έρχονται στο σπίτι σου τα πιο καλά, αγνά και βιολογικά προϊόντα, όποτε εσύ τα χρειαστείς. 

Το Boost Bio Market διαθέτει βιολογικά προϊόντα, πλούσια σε θρεπτική αξία και ωφέλιμες ιδιότητες, και απευθύνεται σε όλους όσοι ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής ή αναζητούν τρόπους να προστατευτούν και να βελτιώσουν την υγεία τους.
Σύγχρονο, μοντέρνο, καλαίσθητο και πλήρως εξοπλισμένο το ηλεκτρονικό Boost Bio Market προφέρει μια γκάμα μεγαλύτερη των 1000 προϊόντων, όλα χωρισμένα σε κατηγορίες. 

Συγκεκριμένα, στο ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα μπορεί κανείς να βρει και να αγοράσει εύκολα και με ασφάλεια τα πιο επιλεγμένα βιολογικά προϊόντα από παραγωγούς στην Κύπρο, αλλά και όλο τον κόσμο. Προϊόντα χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, vegan και οργανικά. Από ζυμαρικά και βότανα, μέχρι μπαχαρικά, σάλτσες, μπάρες και αποξηραμμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, καφέ και τσάι, μέλι και Superfoods. Πέρα από τα τρόφιμα, θα βρεις ακόμα, προϊόντα για την υγεία (βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής κ.ά.), το παιδί (τροφές, σνακ, είδη φροντίδας), την ομορφιά (σαπούνια, καλλυντικά κ.ά.) και τη φυσική σου κατάσταση (ποτά, Superfood), όπως και προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι.

Όσο για τους προμηθευτές των προϊόντων, αυτοί επιλέγονται πολύ προσεκτικά και με κριτήρια που αφορούν τις αξίες των ανθρώπων του Boost Bio Market, για να φτάσουν στη συνέχεια με ένα κλικ στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σου, ή να τα παραλάβεις εσύ από το πλησιέστερο Akis Express.

Το όραμά τους δεν σταματά όμως εδώ. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν την πιο μεγάλη οικογένεια/κοινότητα στην Κύπρο με ανθρώπους που μοιράζονται τον ίδιο τρόπο σκέψης. Γι’ αυτό και πέρα από online αγορές, στο Boost Bio Market θα βρεις συνταγές, ενώ θα διαβάσεις και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν την υγεία και την καλή ζωή.

Μπες και εσύ στον υγιεινό κόσμο… πληκτρολογώντας www.boostbiomarket.com.  
Follow us: https://www.facebook.com/boostbiomarket/

*Στην πρώτη σου παραγγελία χρησιμοποίησε τον κωδικό  BoostFriends20% και εξασφάλισε έκπτωση 20%.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close