Μη χάσετε , Μουσική

20+1 γιορτινές συναυλίες που μας φτιάχνουν τη διάθεση

Τοαπόλυτοguide με τα μουσικά best of των γιορτών.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2018

Λαμπερή ατμόσφαιρα με ήχους γιορτινούς, χαρά αλλά και συγκίνηση, σε λαμπερά ambience αλλά και γρήγορους χορευτικούς ρυθμούς.

Έτσι είναι οι μουσικές στις γιορτές της Πρωτοχρονιάς, καθώς κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον κι ετοιμαζόμαστε να μετρήσουμε αντίστροφα, για να υποδεχθούμε το νέο χρόνο!

Γι’ αυτό φτιάξαμε το απόλυτο guide με τα μουσικά best of των γιορτών.

12ος Πίθηκος
Ο 12ος Πίθηκος, ο Ιάκωβος Τσινίδης, το χαμογελαστό παιδί από τη Θεσσαλονίκη, ή απλά Άκης, έρχεται στο νησί για να παρουσιάσει live τα κομμάτια από το νέο του άλμπουμ “Αξιοπρέπεια” καθώς και κομμάτια από προηγούμενες δουλειές. Στους ατσάλινους τροχούς ο Dj Waif. 
>> Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, Μουσική Σκηνή Κύκλος, Λεμεσός, 21.00, €12 & €10 (προπώληση). Πληρ. 99383982.
>> Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 21.00, €10 & €13. Πληρ. 99059257, 96245929.

Λεωνίδας Μπαλάφας
Ο πολυδιάστατος τραγουδοποιός Λεωνίδας Μπαλάφας στο πολυσύχναστο στέκι της Λεμεσσού Ravens έρχεται στις 27 Δεκεμβρίου παρέα με τα αγωνιστικά πουλάρια καλπάζοντας από το Ταξίδι για να σε βρω μέχρι τον Άνθρωπο μονάχο και λίγο παραπέρα σε ακόμα πιο νέες μουσικές διαδρομές κάνοντας κάποιες στάσεις ανεφοδιασμού για κριθάρι και βρώμη σε παραδοσιακά,καντάδες,λαικά και σε άλλα αγαπημένα τραγούδια και οργανικά για να μας ταξιδέψουν,να μας διασκεδάσουν και να μας ψυχαγωγήσουν. Καλώς ν'ανταμωθούμε!
Μαζί του τα πουλάρια: Παντελής Πέτρου - Μπάσο, πλήκτρα, Χρήστος Κυριαζής - Σαξόφωνο, Κυριάκος Πέτρου - Βιολί, Σπύρος Βρυώνης - Ηλεκτρική κιθάρα, Νίκος Χριστόπουλος - Τύμπανα.
>> Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, Ravens Music Hall, Λεμεσός, 22.00. Τιμή εισιτηρίου: €12 προπώληση, €15 από την είσοδο. Πληρ.: 99614100.

Kατερίνα Κούκα
Στην Κύπρο θα έρθουμε οι δυο μας, μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη, με full μπάντα, στο πλαίσιο μιας περιοδείας που ξεκινά από τις 15 Δεκέμβρη. Το πρόγραμμα θα εμπεριέχει τα εξής: Πρώτα απ' όλα, τα τραγούδια του Θέμη, ερμηνευμένα από εκείνον και από μένα, τις δικές μου μεγάλες επιτυχίες που αγαπά ο κόσμος και τις περιμένει από μένα, ενώ θα έχει και μεγάλα τραγούδια από το υπέροχο ελληνικό μας τραγούδι».
>> Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, Στο Πέραμα, Λεμεσός, 22.30. Πληρ.25373763. 
>> Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, Μουσική Σκηνή RED, παλιά Λευκωσία, 21.30. Πληρ. 22767711.

Αντώνης Ρέμος 
Αυτές τις μέρες, τις τελευταίες του χρόνου, καλοσωρίζουμε και πάλι τον Αντώνη Ρέμο για ένα άκρως διασκεδαστικό live. Ο πιο περιζήτητος Έλληνας καλλιτέχνης που ξεσηκώνει το κοινό σε κάθε του εμφάνιση, δίνει ραντεβού, Πέμπτη, στις 27 Δεκεμβρίου στο Pavillion Hall, σε ένα απόλυτα ανατρεπτικό και φαντασμαγορικό VIP στήσιμο, με διοργανωτές την ομάδα που ξέρει καλά να βάζει μαστιχοκανόνες, τα Μαστιχόματα! Από τις 21:00 ο αγαπημένος καλλιτέχνης παρέα με την μπάντα του καθώς τους μαστιχομένους Djs θα ανεβάσουν τους ρυθμούς δημιουργώντας ένα ξέφρενο πάρτι που θα μείνει αξέχαστο.
>> Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, Pavillion Hall, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 99930230.

Σπύρος Γραμμένος & Πάνος Φραγκιαδάκης
Ο Σπύρος Γραμμένος ο χοντρούλης, αυτός με τις τιράντες και ο Πάνος Φραγκιαδάκης ή Φράγκιας ή το δεύτερο συνθετικό από τους Χατζηφραγκέτα, βάζουν τα δυνατά τους, μαζεύουν τα κομμάτια τους και τραγουδάνε ο ένας στο πλευρό του άλλου. Καινούρια τραγούδια έχουν, παλιά τραγούδια έχουν, προβλήματα έχουν και όλα αυτά μαζί τα αδειάζουν στην σκηνή του DownTown Live. Η καλύτερη στιγμή της παράστασης είναι εκεί που προσπαθώντας να βγάλουν σέλφι, μπλέκονται σε κάτι καλώδια και πέφτουν επάνω στα ντραμς. Η διάρκεια της παράστασης είναι περίπου όσο χρειάζεται. Μαζί τους οι Κώστας Μιχαλός - κιθάρες, Χριστός Καλκάνης - κλαρινέτο, πλήκτρα, Άλεξ Μυλωνάς - μπάσο, Χάρης Παρασκευάς - τύμπανα.
>> Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, DownTown Live, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 99810011.

Stan
Ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, έρχεται για να ξεσηκώσει με τα τραγούδια του το κοινό της Λευκωσίας! Μια μοναδική μουσική βραδιά στο πιο γιορτινό σημείο της πόλης, την Παραμυθούπολη Χριστουγέννων και με δωρεάν είσοδο.>> Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, Παραμυθούπολη Χριστουγέννων, Λευκωσία, 20.00. Είσοδος ελεύθερη.

Ελένη Φουρέιρα
Η μια και μοναδική Ελληνίδα τραγουδίστρια, η Ελένη Φουρέιρα, επιστρέφει και πάλι στο νησί μας για άλλη μία συναυλία-φωτιά. Αυτή τη φορά έρχεται στη Λάρνακα για να μας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά στις 27 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λάρνακας. 
>> Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, Πλατεία Παλλάς, Λάρνακα, 19.30. 

Κωνσταντίνος Αργυρός
Αποκαλείται ο λαμπερός ζεν πρεμιέ του ελληνικού λαϊκού, και όχι άδικα! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος επιστρέφει στο νησί μας, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018, για άλλο ένα ανεβαστικό live, με ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει. "Ξημερώματα", "Ψέματα", "Όσα Νιώθω", "Στη δική μου αγκαλιά", "Μάλλον κάτι ξέρω" και άλλες επιτυχίες, θα μας διασκεδάσουν σε ένα απόλυτα γιορτινό πάρτι.
>> Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, Colosseo club, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 99 99 40 40.

Γυμνά Καλώδια
Συνεχίζοντας τα γεμάτα ενέργεια και συναισθήματα live, τα Γυμνά Καλώδια για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 στη Διαχρονική Μουσική Σκηνή στη Λευκωσία. Απώτερος σκοπός τους, να ταξιδέψουμε όλοι μαζί με στίχους και μουσικές σε μέρη της ψυχής μας που βρίσκουμε καταφύγιο. Στην συναυλία τα Γυμνά Καλώδια για πρώτη φορά θα παρουσιάσουν το μεγαλύτερο μέρος της νέας δισκογραφικής τους δουλειάς με τίτλο «Έβαψα μαύρο τον ήλιο». Τα Γυμνά Καλώδια είναι οι: Χρήστος Καλογράνης: φωνή – κιθάρα, Θανάσης Μπουρίκας: τύμπανα, Κώστας Γεροδήμος: μπάσο – φωνή.
>> Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, Διαχρονική Μουσική Σκηνή, Λευκωσία, 22.00. Πληρ. 99156683.

Ηλίας Καμπακάκης
Το oLa ελληνικά Club Λεμεσός παρουσιάζει τον Ηλία Καμπακάκη Live! Παρασκευή 28 Δεκεβρίου… έρχεται για ένα μοναδικό βράδυ στη καρδιά της Λεμεσού, για να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια και να ανεβάσει τη διασκέδαση στα ύψη.
>> Παρασκευή 28 Δεκεβρίου, oLa ελληνικά Club Λεμεσός, 23.30. Πληρ. 97788808.  

Stavento 
Ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η παρέα του θα ξεσηκώσουν το Limassol Christmas Land, το χριστουγεννιάτικο χωριό της Λεμεσού, που πέρα από παιχνίδια, φιλοξενεί και μια μεγάλη σκηνή! 
>> Παρασκευή 28 Δεκεβρίου, χώρος στάθμευσης Εναερίου, Λεμεσός, 20.00.

Μέλισσες
Το πιο ανατρεπτικό ελληνικό συγκρότημα, οι Μέλισσες επιστρέφει στο νησί μας για δύο live, εκ των οποίων ένα στο oLa ελληνικά Club Λεμεσός λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το χρόνο κι ένα στη Λάρνακα, τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς. Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι ότι... θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα μας ξεσηκώσουν με τις επιτυχίες τους.
>> Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, oLa ελληνικά Club Λεμεσός, 22.00. Πληρ. 97788808.  
>> Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019, Ammos Beach Bar, Μακένζι, Λάρνακα, 21.30. Πληρ. 24828844.

Γιώργος Τσαλίκης
Ο απόλυτα ξεσηκωτικός καλλιτέχνης, υπόσχεται να μας χαρίσει άλλη μια μοναδική βραδιά, γεμάτη επιτυχίες, διασκέδαση και χορό!
>> Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, Iguana Beach bar, Λάρνακα. Πληρ. 70006169.

Ελένη Τσαλιγοπούλου & Λένα Αλκαίου
Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο Elysium στην Πάφο ετοιμάζονται να γιορτάσουν με κάτι πολύ ξεχωριστό. Με μουσική από τις γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες Ελένη Τσαλιγοπούλου και Λένα Αλκαίου. Δύο ερμηνεύτριες με ξεχωριστές φωνές και αγαπημένα τραγούδια.
>> Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, Elysium Hotel, Πάφος, 20.00.  Για κρατήσεις: 2684 4444 / reservations@elysium.com.cy.

NYE 2019 με Ηλία Καμπακάκη Live
Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά...Στα χίλια χρόνια μια φορά! Ο Super FM παρουσιάζει τον Ηλία Καμπακάκη με την ορχήστρα live στο Metropolitan Square στη Λευκωσία!  Το πρόγραμμα θα ανοίξουν γνωστοί Guest Djs! Happy New year με τις μεγάλες επιτυχίες του Ηλία Καμπακάκη και όχι μόνο!
>> Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, Metropolitan Square, Λευκωσία, 00.30. Εισιτήρια ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στα €60 ανά άτομο με ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ. Πληροφορίες & κρατήσεις: 96 62 98 98.

Μιχάλης Χατζηγιάννης
Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Radisson Blu φιλοξενεί ένα ανεπανάληπτο Gala Dinner στη Skala με πλούσιο εορταστικό μπουφέ, που θα κορυφωθεί με τη ζωντανή εμφάνιση του αγαπημένου  Μιχάλη Χατζηγιάννη με την ορχήστρα του, που θα σας συντροφεύσουν στο πέρασμα στο νέο χρόνο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας με τον μεγάλο τυχερό να κερδίζει διήμερο ταξίδι στη Βηρυτό για δύο άτομα με διαμονή στο Radisson Blu Hotel. Αν προτιμάτε να περιοριστείτε στο ποτό, τότε επιλέξτε το SkyBar και τα εξαιρετικά του κοκτέιλ για να παρακολουθήσετε από το πιο ψηλό bar της Λάρνακας τη ρίψη των εορταστικών πυροτεχνημάτων στην πόλη.
>> Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, Radisson Blu Hotel, Λάρνακα. Πληρ. https://Events.lifeisblu.com

Γιώργος Σαμπάνης
Ετοιμαστείτε για να υποδεχτούμε το 2019 όπως του αρμόζει! Ο Super FM και το Chivas Regal παρουσιάζουν το πρώτο μεγάλο party της νέας χρονιάς, την Τρίτη 1η Ιανουαρίου, στο Pavilion, στην Λευκωσία! SUPER NEW YEAR’S PARTY…παρέα με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Γιώργο Σαμπάνη και τις τεράστιες επιτυχίες του. Μαζί με το 8μελες σχήμα του και την μοναδική του ενέργεια ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται για να κάνει εκρηκτική τη πρώτη βραδιά του 2019. Πρωτοχρονιά με τον SUPER FM και τον Γιώργο Σαμπάνη live! Το πρόγραμμα θα ανοίξουν γνωστοί Guest Djs!
>> Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019, Pavilion, Λευκωσία. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:30 το βράδυ. Πληρ. 22322222 & 96629898.

Μπλε
Οι ΜΠΛΕ ταξιδεύουν στην Λεμεσό! Με τον δικό τους ιδιαίτερο ήχο και τις εκρηκτικές συναυλίες συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους! Επτά albums και ένα διπλό best off, με πολλά από τα τραγούδια τους να είναι πλέον διαχρονικά, τους έχουν καθιερώσει ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Σε αυτό το ξεχωριστό ακουστικό Live στο Vinylio Wine Bar, η Τζώρτζια θα ερμηνεύσει με διαφορετικό τρόπο τις γνωστές επιτυχίες των Μπλε μαζί με τον Γιώργο Παπαποστόλου και τον Πάνο Παπάζογλου επί σκηνής. Τους Μπλε αποτελούν οι: Γιώργος Παπαποστόλου – Μουσική, Γιώργος Παρώδης – Στίχοι, Τζώρτζια Κεφαλά - Φωνή. Μαζί τους στη σκηνή ο μουσικός : Πάνος Παπάζογλου - Κιθάρα.
>> Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019, Vinylio Wine Etc, Λεμεσός. Πληρ.: 99300430.
>> Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία. 

Χρήστος Μενιδιάτης
Υποδεχόμαστε δυναμικά την καινούργια χρονιά με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Την Τρίτη 1η Ιανουαρίου στις 22:00 το βράδυ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνετε χαμός.
> Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019, Lush, Λάρνακα. Πληρ. 70008089.

Γιώργος Τσαλίκης 
Το χρσιτουγεννιάτικο χωριό της Λεμεσού, το Limassol Christmas Land, διασκεδάζει στους ρυθμούς του Γιώργου Τσαλίκη.
>> Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, Χώρος Στάθμευσης Εναερίου, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 23724744.

Onirama
Οι Onirama, το πιο δημοφιλές μουσικό συγκρότημα στον χώρο της pop-rock τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, έρχονται στη Λευκωσία για να μας ανεβάσουν τη διάθεση! Στο πλαίσιο της Παραμυθούπολης χριστουγέννων.
>> Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, Παραμυθούπολη Χριστουγέννων, Λεωφόρος Χατζηιωσήφ, Στρόβολος, Λευκωσία. Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close