6 January 2019
Eating News , Εστιατόρια

Αυτοί είναι οι συμμετέχοντες στο 2ο The Desserts Festival Cyprus

Όλοι οι εκθέτες του 2ου Dessert Festival, του πιο γλυκού φεστιβάλ

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2018

Tο πιο γλυκό φεστιβάλ της χρονιάς, που πέρσι στην πρώτη του έκδοση κατάφερε να συγκεντρώσει 13 συμμετέχοντες, επιστρέφει φέτος ανανεωμένο, μεγαλύτερο κσι πλουσιότερο τόσο σε γεύσεις όσο και δραστηριότητες, με σκοπό να μας χαρίσει μία υπέροχη ολοήμερη εμπειρία.

Το 2ο The Desserts Festival Cyprus θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 από τις 10.00 μέχρι τις 18.00, στο Hilton Cyprus στη Λευκωσία και θα μας δώσει την ευκαιρία να να παρακολουθήσουμε ενδιαφέροντας σεμινάρια, να γευτούμε δωρεάν γλυκά, να γνωρίσουμε τα μαγαζιά που θα βρίσκονται εκεί ως εκθέτες, και να αγοράσουμε σε ειδικές τιμές τα προϊόντα τους.

Το πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα παρασκευαστεί ένα cupcake-μαμούθ.

Μάθε αναλυτικά τους 27 εκθέτες/συμμετέχοντες στο 2ο The Desserts Festival Cyprus

AKIS - Art of Pastry
Μια επανάσταση στον κόσμο των γλυκών! Λαμπερά, ελκυστικά και φανταστικά χρώματα… Γραφικά, πολυτελή και καλλιτεχνικά σχήματα.. Απίστευτα και σαγηνευτικά αρώματα… Μοναδικές, μαγικές πανδαισίες γεύσεων με μια αξέχαστη υφή που δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις! Γλυκά φτιαγμένα με το πάθος της τέχνης της ζαχαροπλαστικής!

Aroma Vanilias
Tο «Άρωμα Βανίλιας» δια χειρός Γιάννη, είναι ένα μικρό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής στη Λευκωσία, το οποίο δίνει μια διαφορετική γευστική πινελιά στο τι έχουμε συνηθίσει όλοι μας μέχρι σήμερα. Πάντα θα βρεις κάτι το ιδιαίτερο, μοναδικό σε γεύση, φτιαγμένο με άριστης ποιότητας υλικά, καθώς και αμέτρητες επιλογές από γλυκά, τούρτες και κεραστικά. Οι φανταστικές τρισδιάστατες δημιουργίες και τα κεραστικά για γενέθλια, βαφτίσεις, γάμους ή άλλες ειδικές περιπτώσεις θα σας εντυπωσιάσουν. Πάντα με την προσωπική πινελιά του Γιάννη Τούμπα που εκτός από ιδιοκτήτης του «Άρωμα Βανίλιας» είναι και καθηγητής ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στο KES COLLEGE.

Cafe Americain
Συνδυάζει την προσιτή, διηπειρωτική κουζίνα με τη χαλαρή ατμόσφαιρα ενός εστιατορίου μιας άλλης εποχής. Στόχος της να προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση και μία ευχάριστη εμπειρία σε όλους, είτε επισκέπτονται το μαγαζί για να απολαύσουν μεσημεριανό, brunch, δείπνο, μικρά τσιμπήματα, παγωτό και επιδόρπια είτε ένα κοκτέιλ ή έναν καφέ.

Cakebox Cyprus
Αυτό που ξεκίνησε ως αγάπη για την αρτοποιΐα πριν από 45 χρόνια, εξελίχθηκε στο Cakebox. Μία οικογενειακή επιχείρηση, όπου ασχολείται με την παρασκευή και τη διακόσμηση κέικ για πάνω από 20 χρόνια. Χρησιμοποιώντας φρέσκα συστατικά και προϊόντα υψηλής ποιότητας, προσδίδουν στα κέικ τους τη χαρακτηριστική γεύση τους. Προσφέροντας μια δημιουργική και μοναδική υπηρεσία, με σχέδια κέικ που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Charm's Cake Boutique
Η Charm’s Cake Boutique ξεκίνησε το 2016 αναλαμβάνοντας κατά παραγγελία τρισδιάστατες τούρτες και ζαχαροκατασκευές. Τις δημιουργίες επιμελείται με άπειρο πάθος και στόχο την τελειότητα, η σεφ Νίκη Χαραλάμπους η οποία γνώρισε και αγάπησε τη ζαχαροτεχνική μέσα από τις σπουδές στις επισιτιστικές τέχνες. Η αγάπη έγινε πάθος και μια συνεχής προσπάθεια βελτίωσης

Καμινάδα - το γλυκό της φουκούς
Τα ‘Κείκ Καμινάδας’ (Chimney Cakes ή Kürtöskalács) είναι το επίσημο επιδόρπιο της Ουγγαρίας. Είναι γλυκό από αφράτη ζύμη και καραμελωμένη ζάχαρη. Έχουν κυλινδρικό σχήμα αλλά είναι κενά στο κέντρο με τραγανή κρούστα στο εξωτερικό και μαλακό κέντρο από ζύμη. Ονομάζονται έτσι γιατί μόλις ψηθούν μοιάζουν σαν καμινάδα που ξεκαπνίζει! Στο ‘Καμινάδα – Το γλυκό της φουκούς’ φέρνουμε το γνωστό παραδοσιακό ουγγαρέζικο γλυκό καμινάδας στην Κύπρο  και τα Κείκ Καμινάδας μας φτιάχνονται από ολόφρεσκη ζύμη με τα καλύτερα υλικά και πολλή αγάπη. Ψημένα πάνω στην ‘φουκού’, με καραμελώμενη ζάχαρη, σοκολατένια επικάλυψη και άλλα φρέσκα υλικά που αναμένονται να σας εντυπωσιάσουν!  Στις επιλογές γεύσεων μας περιλαμβάνονται Κέϊκ καμινάδας με,!πραλίνα-φουντουκιού με αμύγδαλο, πραλίνα με μπισκότο, πραλίνα με rainbow sprinkles και η ουγγαρέζικη παραδοσιακή έκδοση κανέλα – ζάχαρη.

Chocology
Το Chocology είναι  ένα μικρό ανεξάρτητο κατάστημα λιανικής πώλησης σοκολάτας όπου αναζητεί συνεχώς τις καλύτερες σοκολάτες από όλο τον κόσμο με μοναδικές γεύσεις και άρωμα. Στο κατάστημα θα βρείτε ποικιλία από σοκολάτες, τρούφες, σοκολάτες με γέμιση, σοκολάτες, ζεστή σοκολάτα και φυσικά κουφέτα και βότσαλα σοκολάτας σε διάφορες γεύσεις.

CONstantinos Pelavas
O Kωνσταντίνος αρχικά δημιουργούσε cakes για φίλους και για τις ξεχωριστές τους στιγμές. Σύντομα όμως, σταμάτησε να αποτελεί ένα μυστικό μεταξύ φίλων, και πολύς κόσμος άρχισε να αναζητά τα cakes του. Ψάχνοντας το πάθος του περισσότερο, προσγειώθηκε στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε σαν cake decoratοr για 2 χρόνια, και τώρα επέστρεψε γεμάτος εμπειρίες και έχοντας δει και γευτεί άπειρα cakes για να δημιουργήσει το δικό σας αγαπημένο στην επόμενη ξεχωριστή σας περίσταση στον δικό του χώρο στον Άγιο Δομέτιο.

Cookies Gift
Tα βαζάκια μας μέσα έχουν την συνταγή με τα 8 υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε τα δικά σας μπισκοτάκια στο σπίτι. Απλά εσείς προσθέτετε το αυγό και το βούτυρο και ψήνετε 12 λεπτά. Υπάρχουν σε 9 διαφορετικές γεύσεις. Ιδανικό για μπομπονιέρες, κεραστικά, δωράκια αλλά και για εσάς!

CrepaLand Cyprus
Η CrepaLand αποτελεί την απόλυτη γευστική πρόταση στο χώρο του γρήγορου φαγητού, καθώς οι κρέπες μας ετοιμάζονται με αγνά και φρέσκα υλικά μπροστά στα μάτια σας. Η ποιότητα και η φρεσκάδα είναι το κύριο μέλημα μας και εκφράζεται με την πολιτική μας να προσφέρουμε θρεπτικό φαγητό άριστης ποιότητας και γεύσης, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα και αγνά υλικά.

Domino's Pizza Cyprus
Το πάθος για την ποιότητα και τη μοναδική γεύση της Domino's Pizza δημιούργησανεκατομμύρια Dominoers σε περισσότερες από 80 χώρες. Στόχος τους είναι πάντα το πιο λαχταριστό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα, με φρέσκια ζύμη, που φτιάχνεται τη στιγμή της παραγγελίας σας. Συμμετέχουμε με πολύ ενθουσιασμό στο φεστιβάλ, καθώς στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτής θα παρουσιάσουμε την πίτσα Nutella Choco με ή χωρίς OREO, το νόστιμο Cinnastix και το σουφλέ σοκολάτας. Βρείτε τους στο http://www.dominos.com.cy ή καλέστε στο 7777 8558 σε όλη την Κύπρο.

EvZin Bio
Η αποστολή μας είναι να ανακαλύψουμε τα πιο μοναδικά και πολύτιμα μυστικά της φύσης και να φέρουμε στη συνέχεια στο φως! Ξεκινήσαμε εισάγοντας στην Κύπρο έναν υγιεινό τρόπο ζωής με ένα ειδικό παραδοσιακό προϊόν από την Ιαπωνία, το τσάι Organic Matcha και ένα ειδικό βότανο από την Ινδία, το Turmeric.

Hadjiantonas Winery
Είμαστε ένα μικρό οικογενειακό οινοποιείο που προσπαθεί να παράγει υψηλής ποιότητας κρασιά. Ξεκινήσαμε την εταιρεία μας το 2014 επίσημα και από τότε κατορθώσαμε να επιτύχουμε υψηλά πρότυπα με προσοχή στις λεπτομέρειες. Όλα τα κρασιά μας έχουν λάβει μετάλλια, συμμετέχοντας σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Hero Donuts and more
Donut worry! To πρώτο εξειδικευμένο μαγαζί με Donuts στην Λάρνακα είναι πλέον γεγονός και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης!  To Hero Donuts and more, οι ειδικοί στα Donuts, φορούν τις κάπες τους και φτιάχνουν ολόφρεσκα, αφράτα, άριστης ποιότητας, γεύσης αλλά και εμφάνισης λαχταριστά donuts για όλους. Μπορείτε να επιλέξετε από τα 20 διαφορετικά είδη για να συνοδέψετε τον φρέσκο απολαυστικό καφέ μας! Μην ξεχάσετε να δοκιμάστε και το signature donut μας, το ‘Hero Donut’, με λαχταριστή κρέμα βανίλιας και επικάλυψη raspberry!


Japanese Flavours
Η Japanese Flavors είναι το πρώτο κατάστημα στην Κύπρο, που ειδικεύεται σε ιαπωνικά και κορεάτικα σνακ, προϊόντα, όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμάσετε νόστιμο σούσι στο σπίτι, τσάι, σακέ, σκεύη και δροσερά δώρα. Το κατάστημά μας βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας και μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.japaneseflavours.com προσφέρουμε παράδοση σε όλο το νησί. 

Kokkò Sweets La
Λειτουργώντας από το 2013, είμαστε το κύριο κατάστημα καραμελών στο νησί της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα στη Λεμεσό, το οποίο διαχειρίζεται η SweetPro Ltd. Η ποικιλία των καραμελών που διαθέτουμε είναι ελκυστική για όλες τις ηλικιακές ομάδες ανεξάρτητα από το γεγονός, τον τόπο ή την εποχή του χρόνου!

Patisserie Panayiotis
Aπο το 1965 χαιρόμαστε με τις χαρές σας και φτιάχνουμε με αγάπη, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, μοναδικά δημιουργήματα ζαχαροπλαστικής για κάθε σας ξεχωριστή στιγμή. Οποια και αν είναι η επιλογή σας, παραδοσιακά λουκούμια, γκουρμέ δημιουργίες ή εκλεκτά ποιοτικά Γαλλικά macarons, στόχος μας η γλυκιά ικανοποίηση σας.

LeanSweets
Εμφανίστηκε στο κέντρο της Λευκωσίας τον Απρίλιο του 2013. Από τότε μέχρι σήμερα το Lean Sweets λειτουργεί έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την μοναδική γεύση, την άριστη ποιότητα και την ευφάνταστη δημιουργία κάνοντας αμέτρητα σχέδια για το μέλλον. Επηρεασμένοι από κουλτούρες και γαστρονομικές επιλογές από κάθε γωνιά του πλανήτη προτείνουν λαχταριστά γλυκά, τούρτες και κεραστικά για κάθε γούστο.

Let Them Eat Cake
Η αγάπη της Σουζάνας για τα γλυκά ήταν το έναυσμα, για να ανοίξει το δικό της καφέ- ζαχαροπλαστείο με διεθνείς σπιτικές λιχουδιές και ρουστίκ άποψη. Σερβίρει επίσης καφέ, τσάι, brunch και lunch.

Miavour's Bees Cakes
To Miavours Bee Cakes ασχολείται με την διακόσμηση τουρτών και γλυκών αλλά και την δημιουργία ρεαλιστικών τρισδιάστατων γλυκών! Η έμπνευση για την δημιουργία και η πραγματοποίηση επιδορπίων με εξαιρετική έμφαση στην λεπτομέρεια είν αι η ειδίκευση μας.

Eklekton Traditional Products
Η οικογενειακή επιχείρηση EKLEKTON TRADITIONAL PRODUCTS αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα της, και αυτή τη στιγμή αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Κύπρο τις εξής 6 εξαιρετικές ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες φτιάχνουν μοναδικά προϊόντα άριστης ποιότητας (παραδοσιακά και γκουρμέ, τόσο σε συμβατική σειρά όσο και σε βιολογική σειρά), με άριστες πρώτες ύλες, αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά:
1. ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ: χειροποίητα παραδοσιακά κουλουράκια και παξιμάδια.
2. ΡΙΖΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ DELICATESSEN: χειροποίητα αλείμματα 100% φρούτων χωρίς ζάχαρη και πηκτίνη, καθώς και αλείμματα πιπεριάς Φλωρίνης.
3. LENAS GOURMET: κρέμες ξηρών καρπών (αμυγδάλου, φουντουκιού και χαλεπιανού), κρέμα μαύρης σοκολάτας με χαλεπιανό, πάστες ξηρών καρπών (αμυγδάλου, φουντουκιού και χαλεπιανού) και αλείμματα με ταχίνι-ξηρούς καρπούς-μέλι, όλα χωρίς γλουτένη.
4. ΣΑΒΙΟΛΑΚΗΣ: άθερμο και ακατέργαστο θυμαρίσιο μέλι, παραδοσιακό λουκούμι με θυμαρίσιο μέλι και παραδοσιακό ματζούνι με θυμαρίσιο μέλι.
5. ΑΓΡΟΖΥΜΗ: παραδοσιακά και artisanal ζυμαρικά σε διάφορα είδη και με διάφορες γεύσεις.
6. NOVEL TRADITION FOODS: Κρίταμο Ιονίου, ένα εξαιρετικό superfood με πολλαπλές χρήσεις
στη μαγειρική.

Τα Γλυκά Της Βασιλικής
Τα Γλυκά της Βασιλικής είναι ένα ζαχαροπλαστείο που ξεκίνησε την λειτουργία του το 2016, αλλά η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη η οποία είναι οικογενειακή παράδοση. Ειδικευόμαστε στα παραδοσιακά γλυκά όπως μπουγάτσα με φύλλο αέρος, μπουρέκια, γαλακτομπούρεκα, μιλφειγ και διάφορα σιροπιαστά – όλα φτιαγμένα με τον πατροπαράδοτο τρόπο αλλά κυρίως με αγάπη και μεράκι! 

Πλάθω Sugar Sculptures
Ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Λευκωσίας, το Πλάθω Sugar Sculptures, δημιουργεί μικρά έργα τέχνης με υπέροχη γεύση! Σπιτικά φρεσκοψημένα, μπισκότα, λαχταριστά γλυκά, μπράουνις cupcakes, κουλούρια, ευφάνταστες τούρτες και κεραστικά για γάμους, βαφτίσεις και πάρτι, ζεστούς ή κρύους φρεσκοαλεσμένους καφέδες και χυμούς. Πλάθω… πάντα με αγάπη, αγνά υλικά και πάθος!

Angie & Julie

Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων / Γαστρονόμων Κύπρου
Αποτελείται από 3500 μέλη και είναι ο επίσημος γαστρονομικός οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι κύριοι στόχοι μας είναι: l. Υποστήριξη τοπικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών. 2. Υποστήριξη της τοπικής παραγωγής. 3. Ασφαλής προστασία του πολιτισμού και του τοπικού πολιτισμού. 4. Προστασία καλών τροφίμων. 5. Εκπαίδευση και προσέγγιση στην παραδοσιακή γαστρονομία καθώς και σε άλλους τομείς.

En Healthy
Το «En Healthy» δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραστεί τη γνώση για τον υγιεινό τρόπο ζωής. Στόχος τους είναι η ευαισθητοποίηση για την ανάγκη υγιεινών διατροφικών συνηθειών, χρησιμοποιώντας μια φυτική διατροφή. Μετά από κάποιες σοβαρές ασθένειες στις οικογένειές τους, ανακάλυψαν ότι η σωστή διατροφή όχι μόνο βελτιώνει την υγεία μας, αλλά και κάνει να αισθάνεται καλά και να τρέφεται! Για το λόγο αυτό, συνεργάζονται με δύο κλινικούς διατροφολόγους, συμπεριλαμβανομένων των συνταγών σε πολλές σούπερ τροφές, αντι-καρκίνο και φυτικές πρωτεΐνες.

Touch of class by Philip Ryan

10.00-18.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close