Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Εξοικονομήστε χρήματα στις γιορτές, διασκεδάζοντας

Οι υποχρεώσεις με τα δώρα, τις εξόδους και τα καλέσματα των γιορτών μπορούν να μας βγάλουν εύκολα εκτός προϋπολογισμού τον τελευταίο μήνα του χρόνου. Γι’ αυτό υπάρχει το ENTERTAINER Κύπρου για να μας βοηθήσει να απολαύσουμε τις γιορτές όπως τις ονειρευόμαστε, και ταυτόχρονα να εξοικονομήσουμε χρήματα.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2018

Εχετε μήπως σκεφτεί πόσα χρήματα θα ξοδέψετε σε δύο μέρες για τη διασκέδασή σας, χωρίς να υπολογίσετε πόσο θα σας κοστίσουν τα δώρα και οι αγορές που θα κάνετε για τις γιορτινές ημέρες; Κι όμως αυτά τα χρήματα μπορείτε τώρα να τα «κερδίσετε» με το ENTERTAINER Κύπρου.

Εμείς υπολογίσαμε για εσάς τα έξοδα διασκέδασης και σας τα παρουσιάζουμε αναλυτικά. Κι επειδή τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε είναι αρκετά, σίγουρα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή για να περάσετε τέλεια και... οικονομικά αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σίγουρα με ένα καφέ στο Gloria Jean’s στη Λευκωσία και θα επιλέξετε το ρόφημα της αρεσκείας σας κερδίζοντας το λιγότερο 3 ευρώ. Εάν θέλετε να απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά σας θα εξοικονομήσετε 4 ευρώ επισκεπτόμενοι ένα θεματικό πάρκο, όπως το Magic Day Fun Park. Το μεσημέρι μπορείτε να φάτε στο Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο, πληρώνοντας κατά μέσο όρο 10 ευρώ λιγότερα. Κι αν θέλετε να χαλαρώσετε πριν τα πάρτι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το The Spa at Londa για ένα θεραπευτικό μασάζ και να εξοικονομήσετε 100 ευρώ, αφού θα κάνετε δύο μασάζ στην τιμή του ενός. Απογευματινός καφές και γλυκό στο Mugs Café σημαίνει κέρδος τουλάχιστον 3 ευρώ, δημιουργική απασχόληση στο Bricks 4 Kidz σημαίνει άλλα 4 ευρώ όφελος, δείπνο στο The Noodle House σημαίνει 13 ευρώ εξοικονόμηση. Κι αν θελήσετε να διανυκτερεύσετε σ’ ένα ξενοδοχείο της αρεσκείας σας κάνοντας την κράτησή σας με το ENTERTAINER getaways, ανάλογα με το δωμάτιο μπορείτε να πληρώσετε μέχρι 60% φθηνότερα.

Κι αν συνεχίσετε και την επόμενη μέρα τις βόλτες σας, στο πρωινό του Croseria κερδίζετε 7 ευρώ. Ενώ τα παιδιά σας παίζουν στο Bubble Park εσείς εξοικονομείτε 6 ευρώ, και στο γεύμα στο Jimmy’s Killer Prawns κερδίζετε τουλάχιστον 10 ευρώ. Αν φτάσετε μέχρι το Marina’s Adventure Park στο Τρόοδος θα κερδίσετε 15 ευρώ κατά μέσο όρο, ενώ για τον καφέ σας στο Coffee Beanery θα πληρώσετε 3 ευρώ πιο λίγο. Κι αν δειπνήσετε στο Akakiko θα εξοικονομήσετε 11 ευρώ.

Μέσα σ’ ενα διήμερο θα έχετε εξοικονομήσει το λιγότερο 233 ευρώ, θα έχετε διασκεδάσει, τα παιδιά σας θα έχουν απασχοληθεί δημιουργικά, θα έχετε δοκιμάσει νέες γεύσεις και θα έχετε κάνει μία πολύ ωραία και οικονομική βόλτα διασκεδάζοντας στην Κύπρο. Και αυτά τα 233 ευρώ θα σας φανούν πολύ χρήσιμα για να αγοράσετε τα δώρα των Χριστουγέννων για τους αγαπημένους σας. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή ENTERTAINER Κύπρου και κερδίστε χρήματα, διασκεδάζοντας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close