Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πώς το festive catering θα "κλέψει" τις εντυπώσεις

Εξάλλου, τοφαγητό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εντύπωση που θα αφήσει στους καλεσμένους η όλη διοργάνωση.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2018

Λαμπερή διακόσμηση, φώτα, ζεστή ατμόσφαιρα, γιορτινή διάθεση, κλίμα χαράς και ευφορίας! Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων για όλα αυτά και όχι μόνο! Πάνω απ’ όλα, αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για να βρεθούμε με τους δικούς μας ανθρώπους και να εκφράσουμε την αγάπη μας, ανταλλάζοντας ευχές και δώρα! 

Οι διάφορες εορταστικές συγκεντρώσεις με συγγενείς, φίλους, συναδέλφους κ.λπ. αυτή την εποχή είναι για όλους μια ευχάριστη εμπειρία. Μοιραζόμαστε στιγμές χαλάρωσης και ξεχνάμε για λίγο την καθημερινότητα. Σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για πάρτι σε σπίτι είτε για ένα εταιρικό πάρτι, το φαγητό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εντύπωση που θα αφήσει στους καλεσμένους η όλη διοργάνωση.

Η ποιότητα μετράει 
Όποιες και να είναι οι ανάγκες ενός τέτοιου πάρτι, ανάλογα με την κάθε περίσταση, η ποιότητα αποτελεί σίγουρα τον πυρήνα της επιτυχίας του μενού. Φρέσκα υλικά, καλά και σωστά μαγειρεμένες γεύσεις και φυσικά, η ανάλογη ποιότητα στα συνοδευτικά ποτά, εξασφαλίζουν την ιδανική βάση για να χτίσουμε το μενού της αρεσκείας μας.

Keep it simple!
Οι πολύπλοκες γεύσεις και η υπερβολή στους συνδυασμούς σίγουρα δεν μπορούν να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η νοστιμιά κρύβεται στην απλότητα, ακόμα και σε ένα γιορτινό μενού. Ο σκοπός είναι να γευτούν οι καλεσμένοι περίτεχνα πιάτα της εποχής, που τα χέρια ενός έμπειρου σεφ θα δημιουργήσουν με έξυπνο τρόπο και αισθητική.

Ποικιλία
Οι διαφορετικές διατροφικές συνήθειες που πιθανόν να έχουν οι καλεσμένοι θα πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνονται υπόψη. Από μια συνειδητή αποχή από την κατανάλωση κρέατος μέχρι και μια σοβαρή αλλεργία, είναι καλό να προσφέρουμε ποικιλία επιλογών για να καλύπτουμε όλα τα γούστα!

Ask an expert!
Εμπιστευόμαστε αξιόπιστους επαγγελματίες του χώρου και προσαρμόζουμε μαζί τους το μενού στις προτιμήσεις και τις ανάγκες μας. Ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτουμε, τον αριθμό των προσκεκλημένων, το χώρο κ.τ.λ., οι κατάλληλοι άνθρωποι είναι αυτοί που θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε το μενού όπως το έχουμε φανταστεί!

Οι ειδικοί του catering του Café La Mode Cyprus έχουν τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζεται, ώστε να μας καθοδηγήσουν στην καλύτερη επιλογή των γεύσεων που μπορούμε να συμπεριλάβουμε σε ένα εορταστικό μενού. Με βάση τις δικές μας επιθυμίες, μας βοηθούν να καταλήξουμε στις καλύτερες γαστρονομικές επιλογές και στην παρουσίασή τους, με έμφαση στις λεπτομέρειες και στόχο να αφήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους www.cafelamode.com.cy ή καλέστε στο 22 884900.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close