Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτό το ζαχαροπλαστείο θα σε βάλει σίγουρα σε πειρασμό

Ένα ζεστό ζαχαροπλαστείο στην καρδιά της πόλης, μεμοναδικά γλυκά, φτιαγμένα με άριστης ποιότητας υλικά

Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2018

Στο ζαχαροπλαστείο "Άρωμα Βανίλιας" διά χειρός Γιάννη, μύρισαν Χριστούγεννα από τις πρώτες κιόλας μέρες του Δεκέμβρη.

O pastry chef και ιδιοκτήτης, Γιάννης Τούμπας, δημιούργησε ένα ζεστό ζαχαροπλαστείο στην καρδιά της Λευκωσίας, όπου θα βρείτε μοναδικά σε γεύση γλυκά, φτιαγμένα με άριστης ποιότητας υλικά, που σας παρασέρνουν στη μαγεία τους, βάζοντας την δική τους ιδιαίτερη πινελιά στη φετινή εορταστική περίοδο.

Οι παραδοσιακοί κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, τα φοινικωτά, το Christmas cake, τόσο στην παραδοσιακή όσο και στην πιο μοντέρνα εκδοχή του με πλούσιο κέικ σοκολάτας και κρέμα βελγικής σοκολάτας, τα λαχταριστά σοκολατάκια, τα νόστιμα κουλουράκια και τα μπισκότα  και οι αφράτες βασιλόπιτες αποτελούν σταθερή αξία στις προτάσεις του Άρωμα Βανίλιας για τις φετινές γιορτές.

Η γκάμα των γλυκών (κορμοί, τούρτες και ατομικά γλυκά) ανανεώνεται τακτικά με νέες προτάσεις που θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό.

Στο «Άρωμα Βανίλιας» θα βρείτε γλυκά σύγχρονης δημιουργικής ζαχαροπλαστικής που διακρίνονται για τις προσεγμένες πρώτες ύλες τους. Ανάλαφρες και δροσερές κρέμες και απολαυστικές mousse με παιχνιδιάρικες εναλλαγές από τραγανές υφές, συνθέτουν μοναδικές και διαφορετικές δημιουργίες με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη, υπάρχουν και επιλογές σε γλυκά με στέβια.

Στις διαχρονικές αξίες των θαμώνων του ζαχαροπλαστείου παραμένουν επίσης τα ιδιαίτερα γλυκά του, όπως σοκολατόπιτα, χιονάτη, καρδινάλιος, baked cheesecake, τάρτα λεμονιού με ελβετική μαρέγκα καθώς και τα ατομικά γλυκά όπως ιταλικά σαλάμια σοκολάτας, ποικιλία από τάρτες με κρεμέ (crémeux) λευκής σοκολάτας ή σοκολάτας γάλακτος, καλυμμένες με mousse φιστικιού Αιγίνης και μαύρο κεράσι, mousse σμέουρων ή mousse μπανάνας με καραμελωμένες μπανάνες κ.ά.

Στις νέες προτάσεις που θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό, είναι επίσης η τάρτα με καραμελωμένη σοκολάτα, σκεπασμένη με mousse καραμέλας, το ολοκαίνουριο Tropical γλυκό με κρεμέ (crémeux) μάνγο και φρούτα του πάθους, «κουλί» σμέουρων και mousse λευκής σοκολάτας, ο κορμός με mousse espresso και λευκή σοκολάτα και κρεμέ (crémeux) καφέ και σοκολάτας γάλακτος, ο κορμός με mousse αμυγδάλου, γέμιση mousse τυριού, κύβους από φλούδες πορτοκαλιού και red cherry compote και το γλυκό με mousse λευκής σοκολάτας, bavarois φράουλας και coulis από φρούτα του δάσους και τριαντάφυλλο καθώς επίσης και ο χριστουγεννιάτικος «κορμός δέντρου» με mousse σοκολατας γάλακτος και πουρέ κάστανο.

Πέρα από τα κεραστικά θα βρείτε ποικιλία από σπιτικές μαρμελάδες και αλείματα για ψωμί (spreads) όπως salted caramel, βατόμουρο με βανίλια Μαγαδασκάρης, φουντούκι-καραμέλα κ.α, που μπορούν να προσφερθούν και ως μπομπονιέρες, καθώς επίσης μπισκότα και σοκολατάκια που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους αγαπημένους σας!

Με εορταστική διάθεση, ζεστασιά και φιλοξενία, το Άρωμα Βανίλιας σας περιμένει να το επισκεφθείτε, στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia).
Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234 και 99 837744.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close