Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

QBlu Plaza: Αυτά είναι τα καταστήματα και τα εστιατόρια που φιλοξενεί

Ποιοτικό φαγητό και εκλεπτυσμένο shopping σε ένα ιδανικό περιβάλλον

Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2018

Το QBlu Plaza είναι ένα πρωτοποριακό project που ήρθε να αλλάξει το σκηνικό στο χώρο των πολυτελών αγορών στην Κύπρο.

Πρόκειται για το νέο πολυτελές, υπερσύγχρονο shopping Plaza που βρίσκεται στον κυκλοφοριακό κόμβο του λιμανιού. Ανήκει στο κτιριακό συγκρότημα του Radisson Blu Hotel Λάρνακας, που κοσμεί με την παρουσία του την πόλη, και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Quality Group και της Sunnyseeker Hospitality με την παγκοσμίου φήμης ξενοδοχειακή αλυσίδα Radisson Hotel Group.

Ιδανικά σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού καταναλωτή, το QBlu Plaza απευθύνεται σε όσους αναζητούν πολυτελείς αγορές, άψογη εξυπηρέτηση και καλαίσθητους χώρους εστίασης που ανεβάζουν τον γαστρονομικό πήχη της Κύπρου.

Επιπρόσθετα, οι κοινόχρηστοι χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις, ενώ διατίθενται στεγασμένοι χώροι στάθμευσης, 24ωρη ασφάλεια και άνετη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες.  

Το QBlu Plaza φιλοξενεί στους χώρους του τα παρακάτω καταστήματα:
•    Κοσμηματοπωλείο VE Very Exclusive by Vassos Eliades, με τη μεγαλύτερη συλλογή ελβετικών ρολογιών στην Κύπρο
•    Κατάστημα γυναικείας κι ανδρικής μόδας TIMINIS, που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα fashion brands και τις τελευταίες συλλογές τους
•    Κατάστημα γυαλιών ηλίου REZO, με την πιο αποκλειστική και πολυτελή συλλογή γυαλιών ηλίου των μεγαλύτερων οίκων 
•    Boutique VERY PRECIOUS, που για πρώτη φορά στον κόσμο φιλοξενεί στον ίδιο χώρο δύο διάσημους οίκους: SWAROVSKI & MONTBLANC
•    Gallery έργων τέχνης BLUCHIP GALLERY. Για πρώτη φορά συγκεντρωμένα σε ένα χώρο τα μεγαλύτερα ονόματα από όλο τον κόσμο και την Κύπρο στο χώρο της urban & contemporary art
•    Το πιο γνωστό medical health & beauty spa της Λευκωσίας, MEDICONCEPT, τώρα και στη Λάρνακα. 
•    Το πρώτο cigar lounge στη Λάρνακα, HABANOS TERRACE, φιλοξενείται στο QBlu Plaza. Απολαύστε σε ένα φιλόξενο και αρμονικό χώρο  τη μεγαλύτερη συλλογή κουβανέζικων πούρων (και όχι μόνο), συνδυασμένα άριστα με cocktails από ένα καλοσχεδιασμένο μενού


Εκτός από κομψά εμπορικά καταστήματα που προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία του exclusive shopping, το QBlu Plaza διαθέτει comfort dining εστιατόρια και καφέ-bar που συναρπάζουν με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά τους και τις εντυπωσιακές, υψηλής γαστρονομίας γευστικές τους δημιουργίες. 

Μια σύντομη περιήγηση εξάπτει τη φαντασία και μας προετοιμάζει για εξαιρετικές γευστικές απολαύσεις.

MARBRE FUSION GRILL:
Fusion Grill σε ένα άνετο και ιδανικά διακοσμημένο χώρο, που λειτουργεί μεσημέρι – βράδυ, και προσφέρει ένα concept ανοιχτής κουζίνας, με ζωντανή φωτιά. Διαφορετικές κοπές κρεάτων από επιλεγμένες φάρμες από όλο τον κόσμο, αλλά και την Κύπρο, προσφέρονται με διαφορετικούς τρόπους ψησίματος, συμπεριλαμβανομένης και της αργεντίνικης ψησταριάς parrillia.
Ένα μενού τόσο εκλεπτυσμένο που, σε συνδυασμένο με μια καλοσχεδιασμένη λίστα κρασιών από τον διάσημο Έλληνα παγκοσμίου κλάσης sommelier κ. Νικόλα Γιαννόπουλο, αποτελεί the-place-to-be για όσους δεν συμβιβάζονται γευστικά. Το μενού επιμελείται ο βραβευμένος Έλληνας chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης, βραβευμένος με το 1ο  βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό Saint Pellegrino Young Chef, 2015. Για τον ίδιο, «η μαγειρική είναι ένα έργο τέχνης και ένα άδειο πιάτο ένας λευκός καμβάς που περιμένει να γεμιστεί με ιδιοφυΐα». Το μενού στο MARBRE, με τη δική του επιμέλεια, είναι ένα γαστρονομικό ταξίδι με αρώματα, υφές και γεύσεις σε τέλεια αρμονία. 



MA PERUVIAN JAPANESECUISINE:
Στο Ma, Δύση και η Ανατολή γίνονται ένα. Η ιαπωνική μαεστρία μπλέκεται ευφάνταστα με την περουβιανή τεχνική και δημιουργεί γεύσεις μοναδικές με υλικά από όλο τον κόσμο. Το γαστριμαργικό πάντρεμα αυτών των διαφορετικών πολιτισμών έχει ως αποτέλεσμα την περιβόητη Nikkei cuisine, που συναντά κανείς στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου, τώρα και για πρώτη φορά και στη Λάρνακα.  Ο περιβόητος και πολυβραβευμένος chef Θάνος Στασινός, απευθείας από τα σοκάκια της Μυκόνου, και τα Nikkei εστιατόρια της Αθήνας έρχεται να ταράξει τα γαστρονομικά δεδομένα της Κύπρου. Για πρώτη φορά εισάγεται στην Ευρώπη ψάρι Αμαζονίου και προσφέρονται ως επιλογή πιπεριές και μπλε πατάτες από το Περού. Το Ma διαθέτει ανοιχτή, ζεστή και κρύα κουζίνα, με ένα μεγάλο cocktail bar, με signature cocktails ειδικά σχεδιασμένα σύμφωνα με το μενού. 

 



DOLCE CAFE: 
Tο  Dolce café αποτελεί ένα μοναδικά εκλεπτυσμένο χώρο που μας μεταφέρει σε βιεννέζικο καφέ το πρωί, με απολαυστικές γεύσεις και χειροποίητα croissants, προσφέρει γεύμα ποιότητας το μεσημέρι στο περιβάλλον ενός παριζιάνικου bistro, και … πειρασμούς το απόγευμα, με μοναδικά χειροποίητα γλυκά και ιδιαίτερα παγωτά! Όσο για το βράδυ, μετατρέπεται σε ένα lounge music bar με ατμόσφαιρα Milano, προσφέροντας signature cocktails και μια εξαιρετική λίστα κρασιών. Το Dolce café δεν είναι ένα ακόμη socializing café. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μια κοσμοπολίτικη εμπειρία που σταδιακά φιλοδοξεί να αναπτυχθεί σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Ο μεγάλος κοινόχρηστος χώρος του QBlu Plaza είναι ο ιδανικός χώρος για ανάπτυξη ειδικά σχεδιασμένων πολυτελών events. Ο υψηλής αισθητικής χώρος φιλοξενεί την μεγαλύτερη οθόνη σε εσωτερικό χώρο συνολικής επιφανείας 25τμ, έχει ειδικές ηχητικές εγκαταστάσεις και μπορεί να φιλοξενήσει press conferences, εταιρικές και προϊοντικές παρουσιάσεις, fashion shows, μέχρι εταιρικά party & gala dinners. 

Το QBlu Plaza έχει ήδη αναδειχθεί ως το νέο σημείο αναφοράς και συνάντησης για επισκέπτες από όλη την Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό, προσφέροντας μια ολοκαίνουρια εμπειρία ψυχαγωγίας σε ένα περιβάλλον που αποπνέει υψηλή αισθητική και διακριτική πολυτέλεια.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close