Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για στιφάδο σε μία δημοφιλή ταβέρνα, με ιστορία

Παραδοσιακή διακόσμηση χώρου με υπέροχη θέα

Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2018

Στον όμορφα διακοσμημένο εσωτερικό χώρο της ταβέρνας -θυμίζει ταβέρνα ενός χωριού με παραδοσιακά στοιχεία- και στους εξωτερικούς της χώρους που διαθέτουν μοντέρνα σκέπαστρα, τα οποία μετακινούνται, θα απολαύσεις το εξαιρετικό φαγητό που σερβίρει με θέα!

Τα 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας των ανθρώπων της ταβέρνας Βλάχος στον χώρο της εστίασης λένε πολλά.

Οι άνθρωποί της θα σε καλωσορίσουν με ένα ζεστό χαμόγελο και θα σου ανοίξουν την όρεξη για τα νόστιμα πιάτα που ετοιμάζει η κουζίνα. Το κλέφτικο αρνάκι με πατάτες, το θρυλικό κουνέλι, τα χοιρινά μυαλά με ντομάτα και τα κεφτεδάκια με πλιγούρι θα σε εντυπωσιάσουν με τη γεύση τους.

Όλα τα σχαροψημένα είναι εκλεκτά, όμως δώσε βάση στα αρνίσια παϊδάκια, στα χοιρινά και από κοτόπουλο σουβλάκια και τις σεφταλιές.

Η τσιπούρα και οι γαρίδες μαριναρισμένες με κυπριακά βότανα είναι πραγματικά εξαιρετικά. Και ο γλυκύτερος επίλογος σίγουρα θα γραφτεί από τα χέρια της κυρίας Μαρίας, που θα σε δελεάσει με τα υπέροχα, γεμιστά με αμύγδαλα μπακλαβαδάκια της.

Η ταβέρνα γεμίζει ασφυκτικά από θαμώνες που απολαμβάνουν το φαγητό που σερβίρει. Ο μεζές, με τις νοστιμιές που ψήνει στα κάρβουνα και τα σπιτικά ορεκτικά που είναι φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες, είναι το μεγάλο ατού της ταβέρνας.
 

Σπεσιαλιτέ
Αν δεν δοκίμασες το στιφάδο κουνέλι και τους παραδοσιακά μαγειρεμένους καραόλους του, τότε σημείωσέ τα στις πρώτες επιλογές της επόμενης επίσκεψής σου. Το ίδιο και το κεφαλάκι που είναι, επίσης, μια λιχουδιά που γίνεται ανάρπαστη.

INFO
Τηλ.: 24644244
Οδός: Καντάρας 10, τουριστική περιοχή, δρόμος Λάρνακας-Δεκέλειας. Δ-Κ 18.00-24.00 (Και ανοιχτή και μεσημέρι).
Facebook: Vlachos Tavern

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close