Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε ένα πρωτοποριακό κατάστημα κρασιού στο κέντρο της πόλης

Ένας υπέροχος χώρος στη Λευκωσία για κρασί και δώρα για τις γιορτές

Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2018

Το Oinotria Wine Cellar στη Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία διαθέτει εξαιρετικά προϊόντα επιλεγμένα με πολλή φροντίδα βασισμένα στη μακρόχρονη έρευνα και εμπειρία στο κρασί τόσο από παραδοσιακές οινοπαραγωγικές χώρες της Ευρώπης, όπως Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρος, όσο και από επιτυχημένους παραγωγούς του Νέου Κόσμου, όπως Αργεντινή, Χιλή, Νότιος Αφρική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Εκτός από τον άριστα διακοσμημένο χώρο που διαθέτει το κατάστημα Oinotria, προσφέρει επίσης τις υψηλότερες επαγγελματικές προδιαγραφές συνθηκών φύλαξης και παρουσίασης κρασιού ως επιπρόσθετη εγγύηση της ποιότητας προϊόντων που διαθέτει.

Στόχος του Oinotria Wine Cellar είναι να προσφέρει στον ενθουσιώδη αγοραστή-λάτρη του κρασιού ποιοτικούς οίνους επιλεγμένους με επαγγελματισμό από τους πλέον αξιόπιστους οινοπαραγωγούς διεθνώς σε τιμές που αντιπροσωπεύουν επάξια την ποιότητα που προσφέρεται.

Επιπλέον η κάβα παρέχει υπηρεσία δώρων.

Σε συνεργασία με εταιρείες και οργανισμούς αναλαμβάνουν ολόχρονα την αποστολή δώρων εντός ορίων Λευκωσίας χωρίς επιπλέον χρέωση (και σύντομα σε όλη την Κύπρο). Τα δώρα αυτά μπορεί να απευθύνονται σε συνεργάτες, πελάτες, να είναι χριστουγεννιάτικα δώρα, αλλά και δώρα γενεθλίων-ονομαστικής εορτής. Οι υπάλληλοι των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται η κάβα, επωφελούνται συγκεκριμένη έκπτωση σε όλα τα προϊόντα για όλες τις παραγγελίες που βάζουν.

Η κάβα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο 15-25 ατόμων, ο οποίος προσφέρεται για συναντήσεις, παρουσιάσεις και σεμινάρια. Η αίθουσα διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Σχεδόν κάθε βδομάδα διοργανώνονται βραδιές γευσιγνωσίας, όπου οι πελάτες της κάβας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια από τα εκλεκτά κρασιά που προσφέρει.

 Κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας της κάβας, μπορεί ο κόσμος να επισκέπτεται τον χώρο και να απολαμβάνει τα κρασιά ή τα άλλα οινοπνευματώδη ποτά που προσφέρονται εκεί συνοδευόμενα με πιατέλες τυριών και αλλαντικών.

Ο χώρος προσφέρεται δωρεάν για ιδιωτικά πάρτι ή και επαγγελματικά δείπνα.

Πληροφορίες:
Τηλ.: 22459986
Οδός: Λεωφόρος Θεμιστοκλή Δέρβη 40, 1066, Λευκωσία.
Δ-Τρ & Πεμ-Παρ 11.00-15.00 & 16.00-20.00 & Τετ & Σ 11.00-15.00.
Website: www.oinotria.com.cy
Facebook & Instagram: Oinotria Wine Cellar
e-mail: oinotria@cytanet.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close