Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Αυτή η νέα άφιξη στη νυχτερινή Λευκωσία θα σε ενθουσιάσει

Από το Σάββατο η Λευκωσία θαβγαίνει στο "Living Room"

Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2018

Ακόμα μια νέα άφιξη έρχεται να ζωηρέψει τη νυχτερινή ζωή της πόλης από το Σάββατο 8/12, στο ιδανικό timing λίγο πριν τις γιορτές.

Ένας ζεστός χώρος, και συνάμα χαλαρός χώρος, με καλή μουσική και ποτά! Αυτή είναι η νέα άφιξη στη νυχτερινή Λευκωσία. Το προδίδει εξάλλου και το όνομά του. 

The Living Room 31A.

Πώς προέκυψε η ιδέα; "Μετά από χρόνια που παραμονής στο εξωτερικό και εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, και συγκεκριμένα σε Λονδίνο και Οξφόρδη, επιστρέφοντας πίσω στην Κύπρο, ένιωσα να μου λείπουν αυτά τα φιλόξενα και ζεστά μπαρ και παμπ της Βρετανίας. Αυτά που συνήθως βρίσκεις σε ήσυχα δρομάκια, μακριά από πολυσύχναστες λεωφόρους δρόμους και εμπορικά κέντρα.

Η ιδέα του Living Room είναι να δημιουργήσει έναν οικείο και άνετο χώρο στη Λευκωσία. Ένα μέρος όπου ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί εύκολα για ένα ποτό, να χαλαρώσεις με φίλους και να ακούσει ωραία μουσική.

Αργότερα μέσα στις αρχές του νεου χρόνου, μάλιστα, αναμένεται να προοστεθεί και μενού φαγητού, με επιλογές ζεστών και κρύων πιάτων αγγλικής κυρίως προέλευσης, επιμελημένα από τον Βρετανό σεφ John, ο οποίος μετρά πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην Αγγλία.

Όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομα του χώρου, "The Living Room", πρόκειται για είναι ένα μέρος όπου μπορείς να καθίσεις άνετα, να χαλαρώσεις, να διαβάσεις ή να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους φίλους, τους συναδέλφους ή την οικογένειά σου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές είναι τέτοιες που να προσαρμόζονται στην ποιότητα και την καλή εξυπηρέτηση που θα απολαύσεις στο μαγαζί, το οποίο ήρθε να χαρίσει στην πρωτεύουσα μία διαφορετική εμπειρία, αυτήν του bar/restaurant που ταυτόχρονα θα είναι και το σαλόνι σου!

Αν έχεις εργαστεί ή σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και σου αρέσει ο βρετανική κουλτούρα, τότε αυτό που ήρθε να σου "φέρει" το "The Living Room", θα σε ικανοποιήσει απόλυτα"!

Το μαγαζί ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στην οδό Ευαγόρου 31, απέναντι από το παλιό ΓΣΠ, Λευκωσία.

Πληρ. 22255010 & 96281949.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close