News , Guide

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες

Διάβασε αναλυτικά την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2018

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου η οποία τέθηκε σε ισχύ μέχρι και τις τέσσερις σήμερα το απόγευμα.

Οι καταιγίδες πιθανόν να επηρεάσουν και την επαρχία Αμμοχώστου. Η ένταση της βροχόπτωσης πιθανόν να ξεπεράσει τοπικά τα 35 χιλιοστά ανά ώρα! 

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική, το βαροµετρικό χαµηλό που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί. Σχετικά ψηλή πίεση αρχίζει να εγκαθίσταται το Σαββατοκύριακο στην περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα ενώ σταδιακά µέχρι τις απογευµατινές ώρες θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. 

Η θερµοκρασία στην επ. Αμμοχώστου, θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. 

Η θερµοκρασία στην Αμμόχωστο σήμερα το βράδυ, θα πέσει στους 12 βαθµούς και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά ενώ τοπικά πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close