Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τα λαμπερά χριστουγεννιάτικα χωριά που πρέπει να επισκεφθείτε

Οι εκδηλώσεις που θα σε βάλουν σε γιορτινό κλίμα

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2018

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ κι εμείς φυσικά αρχίσαμε να μετράμε αντίστροφα για τις πιο λαμπερές γιορτές του χρόνου.

Μαζί όμως αρχίσαμε να ψάχνουμε τα μέρη όπου θα διασκεδάσουμε και θα γίνουμε για λίγο και πάλι παιδιά.

Αναμφίβολα, οι Παραμυθουπόλεις και τα χριστουγεννιάτικα χωριά, όπως και οι μικρές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Δήμοι, θα μας φτιάξουν τη διάθεση και θα μας βάλουν στο κλίμα των ημερών. Και φυσικά θα μας ψυχαγωγήσουν! Το Check In τις συγκέντρωσε και σου τις παρουσιάζει:

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων
Η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων επέστρεψε και φέτος για να σε βάλει από νωρίς στο πνεύμα των γιορτών. Στον χώρο, λοιπόν, όπου στήθηκε και τις προηγούμενες χρονιές, δηλαδή στη διασταύρωση των Λεωφόρων Ιωσήφ Χατζηιωσήφ και Τροόδους (Φώτα Ορφανίδη), θα βρίσκεται και φέτος για δύο περίπου μήνες, από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Το Parko Paliatso της Αγίας Νάπας θα στήσει τα παιχνίδια του, για να σου προσφέρει ξεχωριστές στιγμές. Και φέτος, πέρα από τα παιχνίδια (καρουζέλ, παγοδρόμιο, τρενάκι του τρόμου, formula one booster κ.ά.) που θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους, θα υπάρχει και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει συναυλίες με γνωστούς Ελλαδίτες καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα στη σκηνή θα ανέβουν οι Βαγγέλης Κακουριώτης (14 Δεκ), Έλενα Παπαρίζου (21 Δεκ), Xanazoo (22 Δεκ), Stan (27 Δεκ) και οι Οnirama (03 Ιαν). Και φέτος, η είσοδος στον χώρο θα είναι δωρεάν (αντίτιμο θα υπάρχει μόνο για τη χρήση παιχνιδιών), ενώ τον χώρο θα επισκεφθεί και ο Άγιος Βασίλης από το Ροβανιέμι (12, 14 και 16 Δεκ).
>> Mέχρι Κ 6 Ιαν, πρώην φώτα Ορφανίδη, Λευκωσία, 11.00-23.00. Είσοδος ελεύθερη.




Limassol Christmas Land
Η φετινή Παραμυθούπολη της Λεμεσού, Limassol Christmas Land, που θα στηθεί στον χώρο στάθμευσης του Εναερίου από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2019, αναμένεται να είναι μεγάλη τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό παιχνιδιών,
αφού το γνωστό Parko Paliatso θα μεταφέρει στη συμπρωτεύουσα όλα τα παιχνίδια που διαθέτει στο λούνα παρκ της Πάφου. Εκεί, πέραν των παιχνιδιών για παιδιά και ενήλικες, φέτος θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλίες γνωστών τραγουδιστών, κυρίως από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα πρώτος στη σκηνή θα ανέβουν οι Locomondo (13 Δεκ), Ελένη Φουρέιρα (20 Δεκ), Xanazoo (23 Δεκ), Stavento (28 Δεκ) και Γιώργος Τσαλίκης (02 Ιαν). Μάλιστα, το Limassol Christmas Land θα
επισκεφθεί και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα φτάσει στην Κύπρο από το Ροβανιέμι, για να χαρίσει δώρα στα παιδιά (13 και 15 Δεκ).
>> Παρ 30 Νοε-Κ 6 Ιαν, χώρος στάθμευσης Εναέριου, Λεμεσός. Είσοδος ελεύθερη.
 



Christmas Wonderland
Από την 1η Δεκεμβρίου 2018 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2019, το υπέροχο χριστουγεννιάτικο χωριό στο Παλιό Λιμάνι, για άλλη μια χρονιά υπόσχεται τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά Χριστούγεννα, με πολλές εκπλήξεις και ακόμη περισσότερες γιορτινές δραστηριότητες. Ανάμεσα σε αυτά, θα πραγματοποιηθεί η φαντασμαγορική παρέλαση του Άγιου Βασίλη και η φωταγώγηση της πλατείας, ενώ το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα πλαισιώνεται από χριστουγεννιάτικη αγορά (8 & 9, 15 & 16 Δεκ), ξύλινα σπιτάκια που θα πουλούν λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια και φυσικά ζεστή σοκολάτα και κρασί. Ακόμα, στον χώρο θα υπάρχουν ένα θεσπέσιο σιντριβάνι σοκολάτας, εργαστήρια σοκολάτας και χριστουγεννιάτικων γλυκών και ένα παραμυθένιο σπίτι του Άγιου Βασίλη με τα ξωτικά του. Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις βόλτες με το τρενάκι του Άγιου Βασίλη και να απολαύσεις πολλά παιχνίδια, τα οποία θα συμβάλουν στη δημιουργία μιας μαγικής ατμόσφαιρας! Η όλη δράση θα ενισχύσει και φέτος τον ΠΑΣΥΚΑΦ, το Ίδρυμα Θεοτόκος, τον Ερυθρό Σταυρό, το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και άλλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.
>> Σ 1η Δεκ-Πεμ 6 Ιαν 2019, Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Πληρ. 99328782, Αll for a good cause.


Ipsonas Christmas Wonderland
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά φέτος, η Πλατεία Δημαρχείου στον Ύψωνα θα μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο γιορτινό πάρκο για μικρούς και μεγάλους, το Ipsonas Christmas Wonderland, το οποίο θα φιλοξενήσει παιχνίδια, χορευτικές παραστάσεις, δραστηριότητες και μουσική, συναυλίες, παιδικά εργαστήρια, φαγητό, ποτό και πολλά άλλα. Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι ανοικτό στις 7, 8, 9 και 14, 15 & 16 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, στις 14 Δεκεμβρίου θα φιλοξενήσει στη σκηνή του τον Θάνο Πετρέλη (21.00, €5), ο οποίος θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με τις επιτυχίες του.

 

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην  Επισκοπή
Τη μαγεία των Χριστουγέννων φέρνει κοντά σου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ανεξάρτητος Όμιλος ΕπιΔραση. Συγκεκριμένα, αυτά τα Χριστούγεννα η Πλατεία Ελευθερίας στην Επισκοπή Λεμεσού θα βάλει τα καλά της για ένα τριήμερο με πολλές δραστηριότητες. Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, Άγιος Βασίλης με δώρα για τα παιδιά, καρουζέλ, face painting, λαχνοί με πλούσια δώρα και άλλες πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους θα συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό, καθώς και συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες! Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των υφιστάμενων πάρκων της κοινότητας με παιχνίδια για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Σημείωσε και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα: το Σάββατο 8/12 στις 19:00 στη σκηνή θα ανέβει ο Κωνσταντίνος Νάζης και την Κυριακή 9/12 στις 19:00 ο Δήμος Μπέκε.
>> Παρ 7-Κ 9 Δεκ, Πλατεία Ελευθερίας, Επισκοπή Λεμεσού.

  
Λεωφόρος Χριστουγέννων στο Γέρι
Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα είναι μόνο για τα παιδιά; Ο Δήμος Γερίου διοργανώνειστις 15 Δεκεμβρίου από τις 16.00 στη Λεωφόρο Γερίου χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την επωνυμία "Λεωφόρος Χριστουγέννων", για μικρούς και μεγάλους, με εναλλακτικές δραστηριότητες και εναλλακτικούς φιλοξενούμενουςÉ Το ξωτικό, η νεράιδα των Χριστουγέννων, ο Ρούντολφ και ο Άης Βασίλης είναι διαφορετικοί από τους άλλους και έρχονται να διασκεδάσουν και να καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους με τις μοναδικές τους ικανότητες! Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από τη συνοδεία χριστουγεννιάτικης ζωντανής μουσικής από τη Δημοτική Χορωδία Γερίου και το Music School Fortissimo, αλλά και live link. Γύρω στις 18.00 θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου με πολλές εκπλήξεις, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν επίσης ζεστό αρωματικό κρασί, μπίρα, καφέδες, κρέπες, hot dogs, γερμανικά λουκάνικα, χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια, macaroons και πολλά άλλα προϊόντα από διάφορους προμηθευτές. Ο δήμος θα προσφέρει δωρεάν σούπα τραχανά. Επίσης, δωρεάν θα είναι η είσοδος για όλους τους επισκέπτες. Τέλος, σημείωσε και στη συναυλία με τον Θάνο Καλλίρη.
>> Σ 15 Δεκ, Λεωφ. Γερίου, έξω από το Δημαρχείο Γερίου, 16.00.




Christmas Wonder
Πολύ όμορφη και με πολλές εκπλήξεις θα είναι η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων που θα στήσει και φέτος ο Δήμος Παραλιμνίου, γεμάτη πολύχρωμα φώτα, άμαξες, με Άγιο Βασίλη, παγοδρόμιο και πολλές εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου, θα πραγματοποιηθεί και το Λευκό Σάββατο των Καταστηματαρχών (8 Δεκ, 12.00-20.00) με δώρα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους και τη συμμετοχή πέραν των 70 επιχειρήσεων στις οδούς: Λεωφόρος Πρωταρά 1-32, Γιαννή Γιαννάκη 2-4, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 11-80, Ερμού 1, Αγίου Γεωργίου 8 και Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 1. Παράλληλα θα λαμβάνει χώρα πλούσιο εορταστικό, μουσικοχορευτικό πρόγραμμα κατά μήκος των οδών. Η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί με παρέλαση που θα αρχίσει στις 12.00, με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι, μασκότες, τις μαζορέτες της σχολής χορού 'FIMI' με χορογράφο την Αιμιλία Σαλούτα και τη συμφωνική μπάντα 'Αρμονία' του Δήμου Παραλιμνίου. Τέλος, στις 23 Δεκεμβρίου (15.00) ο Άγιος Βασίλης θα παρελάσει στην Παραλίμνιdisney με τη συνοδεία πολυαγαπημένων παραμυθένιων ηρώων της Disney, όπως νεράιδες, ξωτικά, χριστουγεννιάτικες μασκότες. Μαζί του η φιλαρμονική μπάντα 'Αρμονία' του Δήμου Παραλιμνίου, μαζορέτες και σχολές χορού. Η έναρξη θα γίνει στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου και η κατάληξη στην παραμυθούπολη Christmas Wonder. Εκεί θα ακολουθήσει πλούσιο εορταστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με μουσική και χορευτικές παραστάσεις.  
ΔΕΣ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα, εδώ.


 

7η Χριστουγεννιάτικη Λεωφόρος στη Δερύνεια
Σε ένα λαμπερά χριστουγεννιάτικο, στολισμένο σκηνικό, ο Δήμος Δερύνειας σε περιμένει στη Λεωφόρο Ελευθερίας, που για ακόμα μια χρονιά θα μεταμορφωθεί σε Λεωφόρο Χριστουγέννων, στις 9 Δεκεμβρίου, για να γιορτάσεις την έλευση των γιορτών με τον πιο χαρούμενο τρόπο, με δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
>> Κ 9 Δεκ, Λεωφόρος Ελευθερίας, Δερύνεια, ελ. επ. Αμμοχώστου, 10.00-17.00.

 

Χριστουγεννιάτικο χωριό Masterland
Το μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό ανοίγει στην πόλη του Masterland από τις 8 Δεκεμβρίου 2018 έως τις 7 Ιανουαρίου 2019. Για 4 εβδομάδες οι μικροί μας φίλοι στη Λεμεσό θα απολαμβάνουν θαύματα, χαρά, διασκέδαση, δώρα, χειροτεχνίες, διαγωνισμούς και ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο παζαράκι! Δες αναλυτικά το πρόγραμμα της γιορτής στο Facebook.
> Σ 8 Δεκ-Κ 7 Ιαν, Masterland the Children's City of Craftsmen, Γερμασόγεια, Λεμεσός. Πληρ. 77777850.


 

Christmas Festival στη φάρμα Πετρίδης
Το τεράστιο θεματικό πάρκο Petrides Farm Park, στο χωριό Μαρκί της επαρχίας Λευκωσίας, ετοιμάζεται να μας χαρίσει τις γιορτές μία πολύ όμορφη εμπειρία. Συγκεκριμένα για δύο ημέρες, στις 23 και 24 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 μέχρι και τις 19:00, καλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων! Σστον χώρο θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια, για να ψυχαγωγηθούν μικροί και μεγάλοι, όπως χειροποίητες κατασκευές, Face painting & glitter tattoo, Donkey & pony riding, Δραστηριότητες από το The Kids Entertainment Factory, Αφήγηση παραμυθιού με διαδραστική παράσταση, Clown show, Μαγική παράσταση και Live link με τον Super FM κ.ά. Ακόμα ο Santa Claus μαζί με αγαπημένους παιδικούς ήρωες, θα μοιράζει δώρα στους μικρούς μας φίλους!
> Κ 23 Δεκ & Δ 24 Δεκ, Petrides Farm Park, επ. Λευκωσία. Γενική είσοδος €5 (παιδιά κάτω των 2 ετών Δωρεάν). Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22 525255. Όλες οι δραστηριότητες στο πάρκο θα είναι Δωρεάν.

 

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Pavilion
Το Pavilion, στο πλαίσιο των γιορτών, διοργανώνει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Xωριό για μικρούς και μεγάλους, και υπόσχεται τις πιο μαγικές στιγμές! Το Χωριό θα ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου, και θα διαρκέσει 3 ημέρες, μέχρι την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου.  Πρόκειται για μία τριήμερη γιορτή βόλτα που θα χαρίσει ατέλειωτο παιχνίδι! Με δώρα, Άγιο Βαίλη, face painting, πινιάτες, ήρωες κινουμένων σχεδίων, ξυλοπόδαρο, μπαλονοκατασκευές, εκθέτες και φαγητό! Στις 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Pavilion με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους και με 60 εκθέτες για τους μεγάλους! Μέρος των καθαρών εσόδων θα δοθεί στο σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». 
>> Παρασκευή 14-Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, Pavilion, Λευκωσία, 11.00-22.00 (Παρ 16.00-22.00).

 

Στασικράτους Christmas Party
Το καθιερωμένο Stasikratous Street Party είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου από τις 11:00 το πρωι μέχρι τις 8:00 το βράδυ, με ένα μοναδικό γιορτινό πρόγραμμα στους στολισμένους δρόμους της Στασικράτους. Το πάρτι θα ξεκινήσει απο νωρίς το Σάββατο στις 11:00 το πρωί με την εκδήλωση να είναι μουσικά επενδυμένη με Χριστουγενιάτικες επιλογές από Dj καθ’ολη τη διάρκεια της ημέρας. Eλάτε με τα παιδιά σας για βόλτα και μπόλικο παιχνίδι καθώς στην οδό Κουμανoύδη (κάθετη της Στασικράτους) θα υπάρχουν χαρούμενοι παιδότοποι με δραστηριότητες, γιγάντια επιτραπέζια παιχνίδια από τους Μικρούς Εθελοντές και μαγικά από τον ταχυδακτυλουργό μας, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα παραμύθια θα ζωντανεύουν και οι χαρακτήρες τους μαζί με τις χριστουγεννιάτικες μασκότες μας, θα ανεβάσουν τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση μικρών και μεγάλων. 
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.
>> Σ 15 & Κ 16 Δεκ, Στασικράτους, Λευκωσία, 11.00-20.00.

 

Ζωντανεύει και φέτος το πιο παγωμένο χριστουγεννιάτικο χωριό στην Κύπρο
Και φέτος στην Κυπερούντα θα δημιουργηθεί κάτι πολύ μαγικό! Ένα αληθινό χριστουγεννιάτικο χωριό, το οποίο φέτος θα περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα. Η έναρξη θα δοθεί με τη φωταγώγηση της πλατείας στις 8 του μήνα, ημέρα Σάββατο, στις 18.00. Όπως και πέρσι εκεί, στο πιο πάγωμένο χριστουγεννιάτικο χωριό της Κύπρου θα ακούσουμε χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τα παιδιά, θα γευτούμε με παραδοσιακά εδέσματα, ζεστά κάστανα, μυρωδάτο ζεστό κρασί, ζιβανία και ο Άγιος Βασίλης θα είναι εκεί για τους μικρούς μας φίλους.  
> Σ 8 Δεκεμβρίου, Κυπερνούντα, επ. Λεμεσού, 18.00.

 

Σημείωσε ακόμα:

Once Upon a Christmas Time
Στην Αποθήκη 79 στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018 θα συνεχιστεί για τέταρτη φορά το χριστουγεννιάτικο παζαράκι, Once Upon a Christmas Time, σ' έναν εξίσου μαγευτικό χώρο στον οποίο θα υπάρχουν χειροποίητες δημιουργίες για όσους αγαπούν τις γιορτές και θέλουν να κάνουν δώρα σε αγαπημένα τους πρόσωπα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα διοργανωθεί ακόμα ένα μοναδικό, δωρεάν χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για τα παιδιά με την Άντρη Χριστοφή (12.00-14.00 & 17.00-19.00), θα υπάρχει face painting για τα παιδιά (12.00-14.00 & 17.00-19.00) και φαγητό από το Yoko Sushi & Bento Cyprus.
>> Σ 8 & Κ 9 Δεκ, Αποθήκη 79, Λάρνακα, 11.00-19.00. Είσοδος δωρεάν. Πληρ. 99083974.

 

Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη
Και φέτος, για έννατη συνεχή χρονιά, ο φιλανθρωπικός σύνδεσμος Funraising διοργανώνει το Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη. Εξ ου λοιπόν και το διήμερο 15 & 16 Δεκεμβρίου, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια με ξύλο, πολυστερίνη, χαρτόνια και ζυμαράκι, να φτιάξουν κάρτες, να διακοσμήσουν μπισκότα, τσόχινες χριστουγεννιάτικες μπότες, κουκουνάρια, πήλινες κατασκευές και άλλα πολλά! Οι νεράιδες του Funraising, από την άλλη, θα ζωγραφίζουν τα πρόσωπα των παιδιών, ενώ τα τραγούδια των χορωδιών και οι χορευτικές επιλογές των σχολών χορού, αλλά και δραστηριότητες όπως θέατρο και παραμύθια, θα μεταφέρουν το πνεύμα των ημερών στους παρευρισκόμενους,
δίνοντάς τους μια μοναδική εμπειρία χριστουγεννιάτικου πνεύματος. Ακόμα, θα διατίθενται προς αγορά χριστουγεννιάτικα αντικείμενα αλλά και γλυκά.
>> Σ 15 & Κ 16 Δεκ, Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, Μαρίνα Λεμεσού, 11.00-19.00. Είσοδος δωρεάν (εργαστήρι €15).


Κids Pop Up Festival 2018
Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Λευκωσίας, σε συνεργασία με το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας και το Ίδρυμα Πιερίδη [NiMAC] θα πραγματοποιηθεί φέτος το Kids Pop Up Festival 2018. Η Πλατεία του Παλιού Δημαρχείου θα βάλει τα γιορτινά της, για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους. Λαμπιόνια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, εργαστήρι του Άγιου Βασίλη, με χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για παιδιά και έφηβους από τις 7 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2019. Σημείωσε ακόμα και το Christmas Festival, εκεί στον ίδιο χώρο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 22 και 23 Δεκεμβρίου (10.00-20.00), με αγορά χειροποίητων δημιουργιών,
δωρεάν face painting και δραστηριότητες για παιδιά.

 

Christmas Celebration στο Ermou 272
Γιορτάζουμε και φέτος τα Χριστούγεννα στη μικρή γειτονιά της Παλιάς Πόλης, στο Ermou 272. Ένα όμορφο Σάββατο με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Κλόουν με μπαλονοκατασκευές, face painting,
χριστουγεννιάτικα κάλαντα, έκθεση χειροποίητων ειδών, συγκροτήματα, φαγητό, ποτό! Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και μπόλικη χριστουγεννιάτικη διάθεση!
>> Σ 15 Δεκ, Ερμού 272, παλιά Λευκωσία, 11.30-αργά.

 

10ο Παιδικό Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι
Το Βιβλιοπωλείο Rivergate στα Λατσιά μάς περιμένει και φέτος την πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη στον πρωτότυπο πολυχώρο του, για να διασκεδάσει τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο, βάζοντας συνάμα μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των γιορτών. Σημείωσε δραστηριότητες και καλή διασκέδαση: παραμύθια με τον συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο, χριστουγενιάτικες κατασκευές, γύψινα-ξύλινα στολίδια, κάρτες, βόλτες με αντίκες, χορωδίες, ρομποτική, καφές, γλυκά, αλμυρά, μουσικά συγκροτήματα, Άγιος Βασίλης κ.ά. Το σπουδαιότερο είναι ότι θα φτιάξουμε τη μεγαλύτερη κάρτα Χριστουγέννων για το ρεκόρ Γκίνες!
> Σ 8 & Κ 9 Δεκ, Βιβλιοπωλείο Rivergate, Λατσιά, Λευκωσία, 10.30-16.00. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 22572722.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close