26 December-2 January 2019
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Mortal Engines

O δημιουργός του 'Lord of the Rings' Peter Jackson παρουσιάζει μια νέα, επική περιπέτεια!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2018

Φαντάσου να κινείται ο κόσμος κάτω από τα πόδια σου... Φαντάσου να ζεις σε μια πόλη που διαρκώς ταξιδεύει, που οι μηχανές της δεν σταματούν στιγμή... Φαντάσου να καταβροχθίσει την πόλη σου μιαν άλλη πόλη... Φαντάσου να πέσεις από την πόλη σου και να βρεθείς μόνος κι έρημος σε έναν κόσμο ξένο...

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας 'Mortal Engines' λαμβάνει χώρα σε ένα δυστοπικό μέλλον, σε μια κατεστραμμένη γη, μετά τον 'Πόλεμο των έξι λεπτών', όπου ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν οι πόλεις είναι να περιφέρονται πάνω σε τεράστιες ρόδες και ερπύστριες και να επιτήθονται σε μικρότερες απροστάτευτες πόλεις.

Πρόκειται για το νέο έπος του δημιουργού του 'Lord of the Rings' Peter Jackson, o οποίος αυτή τη φορά κάθεται στην καρέκλα του παραγωγού και συν-υπογράφει το σενάριο. Την ιστορία, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Philip Reeve, έχει αναλάβει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη η βραβευμένη με Όσκαρ σεναριακή ομάδα του 'Lord of the Rings', Fran Walsh και Philippa Boyens, ενώ ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ art director Christian Rivers ('King Kong'), ο οποίος έχει συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με τον Jackson, κάνει εδώ το σκηνοθετικό του ντεμπούτο!

Στο cast, το οποίο δεν είναι τόσο λαμπερό όσο οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας, πρωταγωνιστούν οι Hugo Weaving, Stephen Lang και Hera Hilmar. Μέσα από το 'Mortal Engines' ο Peter Jackson φιλοδοξεί να ξεκινήσει μία νέα κινηματογραφική saga, αφού η δημοφιλής λογοτεχνική σειρά του Philip Reeve, στην οποία βασίζεται η ταινία, αποτελείται από τέσσερα βιβλία, γνωστά ως 'Mortal Engines Quartet'.

 

Καθ 22.15

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close