Μουσική , Music News

9 ζευγάρια θα διαγωνιστούν στο αποψινό live του Voice of Greece

36 διαγωνιζόμενοι θα δοκιμαστούν στα Cross Battles σήμερα και αύριο, ζωντανά στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2018

Tα lives του "The Voice of Greece" ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστούν και αύριο Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στις 21:15.  

36 διαγωνιζόμενοι θα δοκιμαστούν στα Cross Battles σήμερα και αύριο, ζωντανά στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΙ, από τα Ολυμπιακά Ακίνητα του Γαλατσίου. 

Απόψε θα δούμε τους 18 πρώτους διαγωνιζόμενους που εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους και  κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ. Ενώ την Πέμπτη θα δούμε τους υπόλοιπους 18 τραγουδιστές. 

Δύο παίκτες από αντίπαλες ομάδες θα διαγωνιστούν μέσα στο ρινγκ του The Voice, ερμηνεύοντας  διαφορετικό τραγούδι, για να κερδίσουν μια θέση στον ημιτελικό. Συνολικά θα παρακολουθήσουμε 9 ζευγάρια στο αποψινό live και 9 ζευγάρια στο live της Πέμπτης. 

Κάθε coach θα δώσει μάχη στα Cross Battles με 9 παίκτες στην ομάδα του. Η κόντρα στο ρινγκ θα είναι σκληρή. Και οι τέσσερις coaches: Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς θέλουν να δουν τους παίκτες της ομάδας τους στους ημιτελικούς. Η Λάουρα Νάργες, από το Social Μedia Room θα μεταφέρει τον παλμό από τα social media και θα υποδέχεται τους νικητές που θα μοιράζονται τη χαρά και τα συναισθήματά τους. 

Μόνο το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει τους νικητές των Cross battles. Οικοδεσπότης όπως πάντα ο μοναδικός Γιώργος Καπουτζίδης. 

Ποιες φωνές θα ξεχωρίσει το κοινό; Ποιος coach θα μείνει με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους;

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close