Eating News , Εστιατόρια

Το Βeefeater Pink κυκλοφορεί και υπόσχεται να γίνει το αγαπημένο σου τζιν!

Ητελευταία και πιο τολμηρή προσθήκη στη γκάμα του πιο πολυβραβευμένου τζιν στον κόσμο

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2018

Το Beefeater Pink, είναι η τελευταία και πιο τολμηρή προσθήκη στη γκάμα του πιο πολυβραβευμένου τζιν στον κόσμο, του Beefeater.  Συνδυάζοντας τη φυσική γεύση φράουλας, τα εσπεριδοειδή και τα κλασσικά juniper berries που είναι απαραίτητα για την παρασκευή τζιν, το Beefeater Pink είναι ένα ντελικάτο και αναζωογονητικό τζιν, με έντονα χαρακτηριστικά που απευθύνετε στη νέα γενιά των gin-lovers. 

Το Beefeater Pink, όπως και τα υπόλοιπα τζιν της γκάμας παρασκευάζεται στο Λονδίνο και εμπνευστής του είναι ο Master Distiller, Desmond Payne MBE - πρωτοπόρος στον πειραματισμό και στη δημιουργία τζιν. Ο Payne εμπνεύστηκε από τη «δημιουργική» περιέργεια του ιδρυτή του Beefeater, James Borrough. -ενός φαρμακοποιού που αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο απόσταξης τζιν- Οι υπέροχες εφευρέσεις του Borrough, περιλάμβαναν τζιν βατόμουρου, κονιάκ κερασιού, βρετανικό brandy και πικροδάφνες. Το Beefeater συνεχίζει ακόμη και σήμερα  να συμμερίζεται το πάθος του Burrough για τη δημιουργία τζιν εξαιρετικής ποιότητας, με διάφορες παραλλαγές. Το νέο Beefeater Pink με γεύση φράουλας, είναι το επιστέγασμα αυτού του πάθους και αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή σε όσους θέλουν να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν κάτι το διαφορετικό.

Η φυσική γεύση φράουλας του Beefeater Pink, θέλει να ταράξει τα νερά στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής τζιν αλλά και να δώσει ένα διαφορετικό χαρακτήρα στη νέα γενιά αλκοολούχων ποτών. Είναι μια πολύ νόστιμη αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστική και οπτικά ελκυστική επιλογή. Το διαφανές γυάλινο μπουκάλι δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τη φυσική ζωντάνια του τζιν. Το λογότυπο  αναγράφεται σε στυλ graffiti και είναι εμπνευσμένο από την τέχνη του stencil, μιας και το Beefeater Pink θέλει να αποτυπώσει την αντίθεση ανάμεσα στην παράδοση και τον εκσυγχρονισμό που διακατέχετε από το πνεύμα του Λονδίνου - το σπίτι του Beefeater Dry Gin.

Ο Eric Sampers, Brand Director του Beefeater Gin, σχολιάζει: "Το Beefeater Pink αποτυπώνει την εξέλιξη του τζιν αλλά και την μακρά ιστορία του. Αποτελεί μια μοντέρνα, ζωντανή, πολύχρωμη και καινοτόμα νέα κατηγορία, όπου οι καταναλωτές δεν φοβούνται να αμφισβητήσουν τα κλασικά και τα στερεότυπα. Αποσταγμένο στην καρδιά του Λονδίνου, το Beefeater Pink αντιπροσωπεύει το πνεύμα της πόλης, όπου η παράδοση και ο νεωτερισμός συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους».

Απολαύστε το Beefeater Pink με tonic water, λεμονάδα ή απλά με πάγο, προσθέτοντας ψιλοκομμένες φρέσκες φράουλες.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Beefeater, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.  

Χαρακτηριστικά του Beefeater Pink: 
Μύτη: Γήινες νότες καλοκαιρινών μούρων, ζεστή και πιπεράτη μυρωδιά από κεδρόμηλα, (juniper berries) γλυκά και έντονα αρώματα από μυρωδικά αφήνοντας ένα φινετσάτο τελείωμα.  
Γεύση: Κρεμώδης γεύση βανίλιας με νότες  μαύρου πιπεριού, υποστηρίζοντας αρμονικά την απαλή και μαλακή γεύση που αφήνει η φράουλα.   Ζωντανή και έντονη γεύση από κεδρόμηλα, με μικρές δόσεις  οξύτητας και νότες εσπεριδοειδών που γεμίζουν το στόμα. 
Τελείωμα: Ζεστό και γλυκό.
Συνολικά: Μια ελαφριά και απολαυστική έκδοση τζιν.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close