Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα υπέροχο αγροτουριστικό, για διαμονή σε ένα γραφικό χωριό

Ένα παραδοσιακό κατάλυμα στο χωριό, σε περιμένει για χαλάρωση και ηρεμία

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2018

Το Apanemia Inn βρίσκεται στο γραφικό χωριό Λόφου της επαρχίας Λεμεσού και είναι χτισμένο με πέτρα και ξύλο, ενώ διαθέτει οροφές με ξύλινα δοκάρια, ξύλινα δάπεδα και έπιπλα αντίκες. 

Διαθέτει ένα σπίτι το οποίο περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ευρύχωρο σαλόνι-τραπεζαρία με τζάκι. Επίσης η κατοικία διαθέτει εσωτερική επιπλωμένη αυλή, μέρος της οποίας έχει σκέπαστρο και έπιπλα κήπου.

Με ένα ολοκαίνουργιο στούντιο
Το ολοκαίνουριο μέρος του Apanemia Inn είναι ένα πολυτελές ευρύχωρο στούντιο όπου επίσης είναι επενδυμένο με την παράδοση αλλά ταυτόχρονα και το μοντέρνο στυλ. Εντυπωσιάζει το μεγάλο παραδοσιακό κυπριακό κρεβάτι (καρκολα) αλλά και το εξωτερικό τζακούζι στην αυλή που προσφέρει χαλάρωση στους επισκέπτες. Επίσης διαθέτει κλιματισμό, βεράντα και δωρεάν WiFi.

Αποδράσεις στη φύση
Το κατάλυμα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ποδήλατα για μακρινούς περιπάτους στην φύση αλλά και στα γραφικά στενά του χωριού. Η κοινότητα της Λόφο είναι γνωστή για την μοναδική της παραδοσιακή ομορφιά και διαθέτει αρκετά εστιατόρια και καφετέριες ενώ κατά διαστήματα διοργανώνονται θεματικά φεστιβάλ και εκδηλώσεις. 

Οι οικοδεσπότες του Apanemia Inn στοχεύουν στη μεγίστη ικανοποίηση των επισκεπτών από την αγροτουριστική τους εμπειρία τόσο από το κατάλυμα τους όσο και από το χωριό Λόφου. Με κάθε επίσκεψη προσφέρουν δωρεάν παραδοσιακό Κρασί και άλλα εδέσματα. 

Απόδραση κάθε στιγμή
Τα καταλύματα αποτελούν κατάλληλη επιλογή τόσο για το καλοκαίρι όσο και για το χειμώνα καθώς βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από την πολη της Λεμεσού, την Πάφο αλλά και τα ορεινά όπως Κακοπετριά και πλατεία Τροόδους. 



Τιμές:
Apanemia House 130-170 ευρώ (μέχρι 6 άτομα)
Apanemia Studio 150 ευρώ
(Ελάχιστη διαμονή 2 νύχτες, επιπλέον 10 ευρώ για το τζάκι)

Facebook: Apanemia Inn - Lofou/Cyprus
Instagram: Apanemia_Lofou
Κρατήσεις: http://www.cypruscountryhouse.com
Τηλ: 99 527711


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close