Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Φέτος θα κάνουμε οικογενειακές γιορτές σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο

Μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για όλη την οικογένεια ετοιμάζει το Almyra hotel

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2018

Το Almyra hotel, μέλος των Τhanos Hotels & Resorts βάζει τα γιορτινά του και προσφέρει στιγμές οικογενειακής ζεστασιάς και χαράς.

Στις 24 Δεκεμβρίου τα παιδιά έχουν τη τιμητική τους. Θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και να ακούσουν ιστορίες και παραμύθια πλάι στο τζάκι. Δεν ξεχνάμε όμως ούτε τους μεγάλους. Οι γονείς θα μπορούν να απολαύσουν κοκτέιλ πριν από το δείπνο υπό τη συνοδεία χριστουγεννιάτικων καλάντων από τους Pafos Zingers.  Θα ακολουθήσει Χριστουγεννιάτικο δείπνο στο εστιατόριο Mosaics με ψητή γαλοπούλα, ψητά φιλέτα βοδινού και παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο κορμό για επιδόρπιο. Συντροφιά κατά τη διάρκεια του δείπνου θα κρατάει στους καλεσμένους το pop-jazz τρίο του ξενοδοχείου. Η βραδιά θα κλείσει με ένα εορταστικό γκαλά δείπνο, αποκλειστικά για ενήλικες, στην αίθουσα Aeras όπου κιθαρίστας και τραγουδιστής θα ταξιδεύουν το κοινό με γνωστές μελωδίες.

Τη μέρα των Χριστουγέννων θα προσφέρεται για γεύμα μπουφέ στο εστιατόριο Mosaics. Το μπουφέ θα περιλαμβάνει εποχιακές γεύσεις όπως σούπα κολοκύθας, ψητό αρνίσιο μπούτι και χριστουγεννιάτική πουτίγκα με κρέμα κονιάκ. Το μουσικό τρίο Salted Bossa θα φτιάξει μία γιορτινή ατμόσφαιρα καθώς ο Άγιος Βασίλης θα προσφέρει δώρα σε όλα τα παιδιά!

Το Αλμύρα ‘αλλάζει’ χρόνο και μπαίνει στο 2019 με εξαίρετο φαγητό και πολλή μουσική. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς οι θαμώνες θα προετοιμαστούν για την είσοδο του νέου έτους με κοκτέιλ και ζωντανή μουσική. Για τους μικρούς φίλους θα υπάρχει φουσκωτό γεμάτο μπάλες, φουσκωτά κάστρα και θάλαμος για φωτογραφίες. Η ομάδα του Kids Club θα δώσει το παρών της με διάφορα παιχνίδια, κατασκευές, glitter tattoos και ζωγραφική προσώπου. Μία ακόμη έκπληξη περιμένει τα παιδιά καθώς θα τους επισκεφθεί ο Μίκυ και η Μίνι Μάους. Το δείπνο περιλαμβάνει μπουφέ με γεύσεις από όλο τον κόσμο στο εστιατόριο Mosaics. Πέντε διαφορετικοί σταθμοί με σαλάτες, σούσι, κρέας, ζυμαρικά, ψάρι και άλλα θαλασσινά, με το φαγητό να ετοιμάζεται μπροστά στα μάτια του κόσμου. Από το τραπέζι φυσικά δεν μπορεί να λείψει η παραδοσιακή βασιλόπιττα. Την ψυχαγωγία της βραδιάς θα φροντίσει ένα συγκρότημα μουσικής τζαζ καθώς και DJ ενώ θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά φωτίζοντας τον ουρανό με πυροτεχνήματα. Ακόμη θα υπάρχει δείπνο γκαλά στην αίθουσα Aeras, μόνο για ενήλικες, όπου θα προσφέρονται έξι πιάτα με τη συνοδεία ενός μουσικού ντουέτου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close