Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Φαντασμαγορική η φωταγώγηση του Δήμου Παραλιμνίου

Η ομορφότερη Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων “Christmas Wonder” άνοιξε επίσημα τις πύλες της

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2018

Η ομορφότερη Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων “Christmas Wonder” άνοιξε επίσημα τις πύλες της το Σάββατο 1/12/2018 στην κεντρική πλατεία Μητροπόλεως/Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Ένα χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα με πολύχρωμα φώτα, παραμυθένιους ήρωες, παρελάσεις, χριστουγεννιάτικη αγορά, οικογενειακές βόλτες με τρενάκι, παγοδρόμιο και ποικίλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Η πλατεία Μητροπόλεως στάθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει το πλήθος κόσμου που επισκέφθηκε την παραμυθούπολη του Δήμου.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις 6μ.μ. με την πανέμορφη LIA LIA Violin η οποία μας ταξίδεψε με το βιολί της μέσα από υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ οι μαθητές της Τεχνικής και Ξενοδοχειακής Σχολής Παραλιμνίου μας γλύκαιναν τον ουρανίσκο σερβίροντας μας δωρεάν Cheese & Punch, ενώ καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς μας κρατούσαν μουσική συντροφιά οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ράδιο ΠΟΛΙΤΕΙΑ FM 106.7 

Ακολούθως «παθιαστήκαμε» με το χριστουγεννιάτικο χορευτικό σκηνικό που μας παρουσίασε η σχολή χορού “PASSION DANCE” της Έλενας Τόφα, με τίτλο “It’s Passion Christmas!

Έπειτα, o Δήμαρχος Παραλιμνίου και oι επίτιμοι προσκεκλημένοι κάλεσαν τον κόσμο σε μια αντίστροφη μέτρηση που σήμανε τη φαντασμαγορική φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και διάκοσμου της πόλης μας, υπό τους εμφατικούς ήχους των βεγγαλικών και με φόντο τον πολύχρωμο ουρανό. Η Φωταγώγηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκστρατείας «Δώσε Φως σε μια Ζωή» που διοργανώνει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου μαζί με την ΑΗΚ.

Κορύφωση της βραδιάς αποτέλεσε η συναυλία της εκρηκτικής ΚΑΙΤΗΣ ΓΑΡΜΠΗ η οποία με την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία και τη θερμή αγάπη της στον κόσμο, τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια πλαισιωμένη από την παιδική χορωδία του Δήμου Παραλιμνίου «ΑΟΙΔΩΝ ΦΩΝΕΣ» όπως επίσης και γνωστές της επιτυχίες οι οποίες ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους για δύο ολόκληρες ώρες.

Ένα ονειρεμένο χριστουγεννιάτικο σκηνικό με μυρωδιές από ζεστό κρασί και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, παγοδρόμιο, μπόλικη χρυσόσκονη, εντυπωσιακά εφέ, χριστουγεννιάτικη αγορά, χιλιοτραγουδισμένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια τα οποία ενθουσίασαν και συγκίνησαν μικρούς και μεγάλους, face painting, μασκότες, ξυλοπόδαρος, τρενάκι, Άγιο Βασίλη εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους που επισκέφθηκαν την Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη στον Δήμο Παραλιμνίου.

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση της εν λόγω εκδήλωσης, το εργατικό προσωπικό που ακούραστα για 2 ολόκληρους μήνες εργαζόταν καθημερινά ώστε να στηθεί το χριστουγεννιάτικο σκηνικό που κοσμεί τον Δήμο μας όπως επίσης και το γραμματειακό προσωπικό και δη, την Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου μας για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ετοίμασαν για όλους εμάς τόσο για την εκδήλωση της Φωταγώγησης όσο και για το πλούσιο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που θα πλαισιώνει ποικιλόμορφα τις μέρες μας στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου μέχρι τις 6/01/2019.

Η Φωταγώγηση 2018 σήμανε την επίσημη έναρξη και λειτουργία της Χριστουγεννιάτικης Παραμυθούπολης στο Παραλίμνι, μετρώντας αντίστροφα για την υποδοχή του νέου έτους 2019! Γιατί ο Δήμος Παραλιμνίου φροντίζει να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων όσο καλύτερα μπορείτε!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close