16 December 2018
Θέατρο , Νέες Παραστάσεις

"Η Παναγία των Παρισίων" έρχεται για να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους

Το παιδικό μιούζικαλ της σεζόν, που θαενθουσιάσειόλη την οικογένεια!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2018

Από το Δεκέμβριο θα παρουσιάζεται ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, "Η Παναγία των Παρισίων", του Βίκτωρος Ουγκώ, σε ελεύθερη διασκευή της Έλιας Ιωαννίδου, και φιλοδοξεί να προσφέρει στο κοινό μια παράσταση εξίσου δημοφιλή για όλη την οικογένεια, σε μία παραγωγή του Πολιτιστικού Λαογραφικού Ομίλου Λευκωσίας.

Πρόκειται για το γνωστό και πολυβραβευμένο μυθιστόρημα του Βίκτωρος Ουγκώ, το οποίο περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Κουασιμόδου, του καμπούρη κωδωνοκρούστη της εκκλησίας της Παναγίας των Παρισίων. Επιθυμία του είναι να γίνει αποδεκτός από την κοινωνία.

Όσον αφορά στο έργο, το κείμενο είναι προσιτό για τα παιδιά, αλλά και μία φανταχτερή υπέρ-παραγωγή γεμάτη μουσική, χορό και τραγούδι.

Η ιστορία ενός παραμορφωμένου, αλλά ευαίσθητου και ευγενικού μοναχικού παιδιού, που έχει για συντροφιά του πέτρινα αγάλματα, κλεισμένος στην Παναγία των Παρισίων. Όταν κάποτε αποφασίζει να βγει έξω συναντά τον εμπαιγμό, την κοροϊδία και την αδικία. Μέχρι που τελικά γνωρίζει τη φιλία, την αγάπη και την αποδοχή από την πανέμορφη τσιγγάνα Εσμεράλδα και το γενναίο αξιωματικό Φοίβο.    

Η πίστη σε ένα Θεό που αγαπά και συγχωρεί και όπου η εξωτερική εμφάνιση δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση, αλλά την εσωτερική ομορφιά του ανθρώπου, αλλά και την κοινωνική αποδοχή στη διαφορετικότητα. 

Μέσα από καινοτόμες σκηνοθετικές γραμμές, η σκηνοθέτις και ηθοποιός Έλια Ιωαννίδου, παρουσιάζει ένα μιούζικαλ με υψηλές προδιαγραφές. 
 
Συντελεστές:
Σενάριο - Σκηνοθεσία: Έλια Ιωαννίδου
Μουσική Επιμέλεια: Θεοδόσης Χρηστίδης  
Σκηνικά: Μαρίζα Παρτζίλη
Κοστούμια: Μιχάλη; Λάζος
Χορογραφίες: Μαρία Καραπίττα
Ήχος/φωτισμός: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου
Παραγωγή: Ρέα Ιωαννίδου

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Έλια Ιωαννίδου, Λουκάς Χάματσος, Παναγιώτης Γρηγορίου, Ανδρέας Αντωνίου, Γιώργος Αντωνίου, Ραφέλα Γεωργίου, Ροδούλα Ιωάννου, Μιχαέλα Λαού, Αδάμος Αναστασίου, Κωνσταντίνος Καραπίττας και δεκαμελής χορευτική ομάδα. 

11.00 & 15.00. Πληρ. 96602603.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close