Eating News , Εστιατόρια

Τίτλοι τέλους για ένα διάσημο εστιατόριο της Λευκωσίας

Μάθε πότε κλείνει ένα από τα ξεχωριστά στο είδος του εστιατόριο της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2018

Η βραζιλιάνικη κουζίνα ξεχωρίζει ιδιαίτερα για το κρέας της και αυτό το εστιατόριο κατάφερε να ξεχωρίσει για τον τρόπο που το σερβίρει και το μαγειρεύει.

Το Fogo & Brasa Churrascaria Brasil, λοιπόν, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο είδος του στο νησί, ετοιμάζεται να κλείσει τις πόρτες του οριστικά.

Συγκεκριμένα το δημιούργημα του Gustavo Manduca, γνωστού άσου των ποδοσφαίρων, και του συνεργάτη του και chef Jeffrey Hoffens, θα μας σερβίρει μέχρι και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου. 

Η ανακοίνωση για τον τερματισμό της λειτουργίας του εστιατορίου, ήρθε μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, όπου αναφέρουν ότι "Με μεγάλη λύπη μετά από 4 υπέροχα χρόνια, το  Fogo & Brasa κλείνει (πωλήθηκε με σκοπό να επιστρέψει με νέο κόνσεπτ)! Είμαστε πολύ ευγνώμονες σε όλους τους πελάτες μας που μας έχουν υποστηρίξει και ελπίζουμε να σας δούμε μια τελευταία φορά για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μπριζόλα και το Rodizio! Από σήμερα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση των ημερών που απομένουν και θα είμαστε εκεί για να σας εξυπηρετήσουμε!".

Εμείς, με τη σειρά μας, να ευχηθούμε στους ιδιοκτήτες καλή συνέχεια στην πορεία τους! 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close