Cyprus Eating Awards , Οι βραβευμένοι

Αυτό είναι το καλύτερο Bar/Restaurant της Κύπρου

Σ' αυτό το bar/restaurant θα απολαμβάνουμε πλέον βραβευμένο φαγητό, ποτό και θέα

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2018

Η απόλυτα προνομιακή τοποθεσία του στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού και ο ανατρεπτικός, φουτουριστικός σχεδιασμός του, σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι πάνω σε ένα… superyacht και δικαιολογημένα δημιουργούν όλες εκείνες τις design προϋποθέσεις για να το επισκεφτείς ξανά και ξανά.

Όμως, θα πας και για την οινογαστρονομική εμπειρία που προσφέρει και ικανοποιεί κάθε απαιτητικό ουρανίσκο! Οι δημιουργικές προτάσεις του καταξιωμένου chef Βαγγέλη Μωραΐτη, σε ωθούν να τα δοκιμάσεις όλα. Από το γευστικότατο ριζότο σπανακιού με σουπιά και μαραθόριζα, μέχρι το γιουβέτσι καραβίδας σε ζωμό αστακού και το φουρνιστό λαβράκι με μους από κουνουπίδι και ποπκόρν αγγιγμένο με σος από baby χταπόδι.

Οι λάτρεις των βοδινών φιλέτων θα κατενθουσιαστούν με το βραζιλιάνικο Picanha Steak συνοδευμένο με τσάτνι από ανανά και παπαρουνόσπορο, ή με το μοσχαρίσιο Black Angus φιλέτο, που θα θυμίσει 'Κύπρο' σαν το γευτείς με την εξαίρετη σε υφή σος Κουμανδαρίας.

Τα mini burgers με βουβάλι, καβουροπόδαρα και μοσχάρι σε πολύχρωμα ψωμάκια θα ενθουσιάσουν τους πάντες. Εκπληκτικό και το Black Angus sashimi με κρέμα από σάλτσα γιακιτόρι, η σαλάτα με σολομό, κατσικίσιο τυρί και βινεγκρέτ από χαρούπι και το τυλιγμένο σε κανταΐφι κοτόπουλο γεμιστό με χαλλούμι, ενώ η Pavlova by Pier One θα μπει στο γαστριμαργικό στόχαστρο όλης της παρέας.

Όποιες και να είναι οι γαστρονομικές επιλογές σου, σε συνδυασμό με την ανεβαστική μουσική του guest Dj και τα fusion cocktails των δημιουργικών bartender, σίγουρα θα παραμείνει η παρέα εκεί μέχρι αργά το βράδυ. Όσο για την εξυπηρέτηση στο βραβευμένο Pier One Restobar, αυτή βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα, ενώ η τιμολόγηση στον τελικό λογαριασμό θα σε ξαφνιάσει θετικά.

ΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: PHC Franchised Restaurants Public Ltd.
HEAD CHEF: Βαγγέλης Μωραΐτης
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Λεωνίδας Συγγέρης


INFO: (25022375) Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός. Δ-Κ 09.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close