Cyprus Eating Awards , Οι βραβευμένοι

Αυτό είναι το Αγαπημένο Εστιατόριο της Κύπρου για το 2018

81.219 αναγνώστες ψήφισαν το αγαπημένο τους εστιατόριο ανεξαρτήτως κατηγορίας

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2018

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η Λευκωσία απέκτησε άλλο αέρα, γαλλικό κι εντυπωσιακό συνάμα. Κι αυτό το οφείλει στο Paul, το διάσημο Boulangerie, Patisserie, Bistro που 'προσγειώθηκε' στην καρδιά της πρωτεύουσας, δίνοντας στα rendezvous μας αρώματα και χαρακτήρα. Θα το βρεις εντός ενός υπέροχα αναπαλαιωμένου, κυπριακού, αστικού αρχοντικού, με γαλλικά στοιχεία στη διακόσμησή του, που τονίζουν και αναδεικνύουν τη μακροχρόνια ιστορία της γνωστής αλυσίδας καφεστιατορίων.

Τα ψωμιά ψήνονται φρέσκα καθημερινά από καταρτισμένους αρτοποιούς και η γκάμα όσων μπορείς να πάρεις μαζί σου συμπληρώνεται από τα καλοφτιαγμένα γαλλικά γλυκά, που παρασκευάζονται με πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες.

Θα πας από το πρωί για το διάσημο και πραγματικά υπέροχο πρωινό επιλέγοντας ανάμεσα σε τρία είδη, Parisien, Continental και Healthy, καθώς και τάρτες, γαλλικές φρυγανιές, διάφορες εκδοχές του αβγού, όλα συνοδευμένα με τον μυρωδάτο φημισμένο καφέ του. Το Paul, όμως, είναι φημισμένο και για τα πιάτα του.

Η γαλλική κουζίνα πρωταγωνιστεί στο μενού με γεύσεις, όπως ταρτάρ σολομού, ταλιατέλες με κοτόπουλο σχάρας, πέστο, μπέικον και πινόλια, αλλά και το αγαπημένο όλων Coq au vin σερβιρισμένο με πλούσια σάλτσα κρασιού και γνήσιο πουρέ πατάτας, ενώ δεν λείπουν τα burger σε διάφορες εκδοχές, οι μακαρονάδες, οι πλούσιες σαλάτες, καθώς και άλλα κυρίως. Το μενού ολοκληρώνεται με τα λαχταριστά επιδόρπια του Paul.

Τα μυρωδάτα ψωμιά, τα λαχταριστά γλυκά, η αυθεντική γαλλική κουζίνα, όπως και η rustic αρχοντιά του χώρου του, η άψογη εξυπηρέτηση των ανθρώπων του και οι λογικότατες τιμές είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους αγαπήθηκε από το κοινό της Κύπρου, το οποίο το ανέδειξε ως το Αγαπημένο Εστιατόριο των Αναγνωστών στα Time Out Eating Awards 2018.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close