Eating News , Εστιατόρια

Αυτό είναι το ποτό που θα βάλεις φέτος στο γιορτινό σου τραπέζι

Για να έχουν οι φετινές σου γιορτές την πολυτέλεια που τους αξίζουν!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2018

Ο Δεκέμβρης, ένας από τους πιο λαμπερούς μήνες της χρονιάς είναι ίσως ένας από τους πιο αγαπημένους μας μήνες, και βρίσκεται μόλις μια ανάσα μακριά.

Και λίγο οι γιορτές που πλησιάζουν, λίγο ο καιρός που -επιτέλους- πάει να θυμίσει χειμώνα, η διάθεση όλων μας μοιάζει διαφορετική. Το βλέπεις εξάλλου παντού: ο κόσμος είναι χαρούμενος, ευδιάθετος, έτοιμος να ζήσει τις γιορτές παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τα γιορτινά δώρα έχουν και πάλι την τιμητική τους και το άγχος για να εντυπωσιάσουμε στο γιορτινό τραπέζι αρχίζει να μας κυριεύει. Κάθε χρόνο η συνταγή η ίδια αλλά έχεις προσπαθήσει τα πάντα. Ψάχνεις να βρεις κάτι κομψό, γιορτινό, εντυπωσιακό που να είναι και ταυτόχρονα ξεχωριστό, ψαγμένο. Δεν θες να σε πουν και κοινότυπο…

Μη σκας άλλο… Τη λύση για τις φετινές γιορτές την έχει η αγαπημένη μας βότκα, η Beluga.

 

Η βότκα που μαγνητίζει...
Η Beluga είναι μια αριστοκρατική και πολυτελής βότκα που δεν χρειάζεται να πει πολλά για το περιεχόμενό της. Κι αυτό γιατί με την πληθωρική της εμφάνιση και το άψογο στυλ της, καταφέρνει να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, προσφέροντας μια εκλεπτυσμένη νότα στο γιορτινό μας τραπέζι.

Φτιαγμένη με βάση τα καθαρά, αρτεσιανά νερά της Σιβηρίας και αναμεμειγμένη με γεύσεις που εξιτάρουν τη φαντασία, η Beluga είναι διαθέσιμη σε 4 μαγευτικές εκδόσεις, οι οποίες δημιουργήθηκαν για συγκεκριμένο σκοπό και με εντελώς διαφορετική συνταγή.

 

Μία Beluga για όλους!
Ξεκινήστε δοκιμάζοντας την κλασική της έκδοση, τη Noble, που περιλαμβάνει φυσικά συστατικά όπως μέλι, απόσταγμα silybum και βρώμης τα οποία σε συνδυασμό με την αυστηρή διαδικασία τριπλού φιλτραρίσματος προσφέρουν μια μοναδική γεύση. Συνεχίστε με τη συλλεκτική έκδοση Transatlantic Racing, η οποία αποτελεί φόρο τιμής στην πολυβραβευμένη ομάδα ιστιοπλοΐας της Beluga, με βασικό χαρακτηριστικό το αποστάγματα άγριας φράουλας και βύνης κριθαριού, που δημιουργεί μια απαλή και ντελικάτη γεύση.

Για εκείνους που θέλουν να "πειραματιστούν" σε νέα γευστικά μονοπάτια, μπορούν να δοκιμάσουν τη συλλεκτική Beluga Allure που είναι εμπνευσμένη από την ομορφιά και δυναμική του πόλο, χρησιμοποιώντας σιρόπι σφενταμιού και απόσταγμα από σύκο.

Τέλος, για τους συλλέκτες του είδους, η σειρά Gold Line ή αλλιώς το «στολίδι της Beluga», κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό φιαλών στις οποίες αναγράφεται συγκεκριμένος και μοναδικός σειριακός αριθμός. Φτιαγμένη από εκχύλισμα ρυζιού και Rhodiola Rosea για να απαλύνουν τη γεύση, εμφιαλώνεται με ειδικό οικολογικό φελλό και σφραγίζεται με βουλοκέρι έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα της. Κάθε φιάλη συνοδεύεται από ένα κομψό και στιλάτο σφυρί για να μπορέσετε να την ανοίξετε και να την απολαύσετε όπως της αξίζει!

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της γκάμας Βeluga στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ. 

Καλές Γιορτές!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close