Στην Κύπρο για πρώτη φορά το "Kings of War"

Η σχολή των πρωταθλητών TOUCH GLOVE βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μας παρουσιάσει τη διεθνή διοργάνωση αγώνων KING OF WAR, η οποία και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Κύπρο, στο κλειστό στάδιο Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία.

Στους αγώνες, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν Boxing, Muay Thai και Lock Boxing, θα λάβουν μέρος Κύπριοι και ξένοι πρωταθλητές στις κατηγορίες τους. Στον αγώνα της βραδιάς θα αγωνιστεί ο Κύπριος Πρωταθλητής Ευρώπης Kick Boxing Βαρέων Βαρών, Λουιζόν Λοίζου, για να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο τίτλο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Kick Boxing WFCA, απέναντι στον Ουκρανό πρωταθλητή Γιούρι Κορμπένκο.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα βρίσκεται στο ότι αποτελεί τον τελευταίο επαγγελματικό αγώνα του Λουιζόν στο Kick Boxing αφού έχει ήδη εγγραφεί στη Διεθνή Ομοσπονδία επαγγελματικής Πυγμαχίας όπου έχει ήδη κερδίσει πρόσφατα στη Ρίγα της Λετονίας, τον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα και ανήλθε στη θέση 804 της Διεθνούς βαθμολογίας. Η μαζική σας παρουσία και στήριξη στη προσπάθεια του Λουιζόν θα είναι καθοριστική.

Οι αγώνες, οι οποίοι έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίου Νίκου Αναστασιάδη, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου στο κλειστό στάδιο Αγίου Δομετίου και θα αρχίσουν στις 7.30μμ με εντυπωσιακή επίδειξη μόδας της ADIDAS.

Την εκδήλωση διοργανώνει η σχολή πρωταθλητών TOUCH GLOVE με χορηγούς επικοινωνίας το SPORTIME και την CITY.com.cy.

Εισιτήρια προπωλούνται μέσα από την ιστοσελίδα της soldoutticketbox.com και από επιλεγμένους χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες: 96530674.

Αίθουσα Αθλοπαιδιών Δήμου Αγίου Δομετίου title
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.: 22 392000
  • Website:
Γρηγόρη Αυξεντίου, Άγιος Δομέτιος , Λευκωσία
Διαθέσιμο Parking

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31