Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Κάτι νέο ετοίμασε ο Χρ. Πέσκιας στο Sushi La bar

Planet food: Ένας μοναδικός συνδυασμός από κουζίνες του κόσμου

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2018

Ένα ταξίδι και μία συνένωση γεύσεων που θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη λαχτάρα για το τι θα ακολουθήσει!

Είναι προφανές το πόσο η πολυπολιτισμικότητα έχει επηρεάσει τον τρόπο που ντυνόμαστε αλλά και ακόμα περισσότερο τον τρόπο που τρώμε. Μακρινά μέρη και κουλτούρες έρχονται ολοένα και πιο κοντά και ο πρώτος κλάδος που αντανακλά τη διαφορά είναι αυτός των τροφίμων. Μπορεί τα παιδιά μας να μεγαλώνουν στη Μεσόγειο, αλλά το αγαπημένο τους φαγητό να είναι τα spring rolls και τα noodles ή άνθρωποι που βρίσκονται στην Ινδονησία να απολαμβάνουν το ceviche.


 
Κάτι ετοιμαζόταν στο Sushi La Bar το τελευταίο διάστημα ώστε να αναβαθμίσει ολόκληρη τη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρεται. Διασφαλίστηκε η φρεσκάδα των υλικών, η κουζίνα οργανώθηκε σωστά, οι σεφ εκπαιδεύονταν συστηματικά και παρουσιάστηκε ένα ολοκαίνουριο σύνολο από συνταγές στο μπουφέ (πάνω από 140 πιάτα σερβίρονται σε εβδομαδιαία βάση).

Planet Food for you! 
Επιπλέον η ομάδα του Sushi La Bar με επικεφαλής της κουζίνας τον Χριστόφορο Πέσκια, πειραματίστηκε και δημιούργησε κάτι ασυνήθιστο. Θέλοντας να προσφέρει μοναδικούς συνδυασμούς και πιάτα γνωστά σε μέρη κοντινά ή μακρινά, γεννήθηκε η ιδέα του Planet Food.
 
Κάθε 45 ημέρες θα μπορούμε να ταξιδεύουμε σε άλλες χώρες με μεγάλο γαστρονομικό ενδιαφέρον, αφού στο μενού θα φιλοξενούνται πιάτα και cocktail ιδιαίτερων συνδυασμών, έχοντας ως θέμα συγκεκριμένες περιοχές από ολόκληρο τον κόσμο.


Πρώτη στάση California. Πρώτος συνδυασμός, Mexican - Japanese
Χωρίς αμφιβολία η Μεξικάνικη και η Ιαπωνική κουζίνα είναι δύο από τις πιο νόστιμες και ποικίλες του κόσμου. Ωστόσο, έχετε σκεφτεί ποτέ την ένωση τους; Η μαγειρική σκηνή  του Λος Άντζελες επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το Μεξικό το οποίο είναι σε κοντινή απόσταση. Όμως, η Καλιφόρνια ήταν πάντα ο πρώτος προορισμός κάθε Ιάπωνα που ήθελε να επισκεφτεί την Αμερική. Καθώς και οι δύο αυτές κουζίνες άνθισαν στην Καλιφόρνια, βρήκαν πρόσφορο έδαφος ώστε να ενωθούν επιτυχώς!

Φανταστείτε υλικά όπως καλαμπόκι, τσίλι, μεξικάνικα φασόλια και αβοκάντο ή ψάρι, ρύζι, σως σόγιας, φύκια και wasabi σε ένα δημιουργικό συνδυασμό πιάτων όπως Lime Soy Tuna Nachos ή Salmon Gyoza Taco. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες και οι γεύσεις σε κάνουν να θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα!

 

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μία μοναδική συνένωση Μεξικάνικο-Ιαπωνικής κουζίνας στο μενού των μπουφέ και των cocktails του Sushi La Bar.
 
Ταξιδέψτε μαζί του στην Καλιφόρνια και δοκιμάστε το διάσημο Sushi Burrito αλλά και το τραγανό Nori Taco. Και για να ξεδιψάσετε, σας προτείνουμε Seaweed Margarita και μια ξεχωριστή παραλλαγή του γνωστού Paloma.
 
Σίγουρα θα επιστρέψετε για περισσότερα και μην ξεχάσετε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις για τον συνδυασμό που ακολουθεί, αφού η πληροφορία πως θα αντανακλά τη χώρα των κρυμμένων θυσαυρών και των Ίνκας, μας έχει δημιουργήσει ήδη γαστρονομικές φαντασιώσεις!

INFO: Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφος.
Τηλ.: 22767648.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close