Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Έρχεται το πιο λαμπερό street party των γιορτών

Feel the Magic στη Στασικράτους!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2018

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου κάντε τα ψώνια σας με γιορτινή διάθεση! Χριστουγεννιάτικη μουσική, όμορφα διακοσμημένες βιτρίνες, cozy καφεστιατόρια στον πιο όμορφο δρόμο της Λευκωσίας! 

Η Στασικράτους επανέρχεται όπως τη γνωρίζατε παλιά! 

Το καθιερωμένο Stasikratous Street Party είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου από τις 11:00 το πρωι μέχρι τις 8:00 το βράδυ, με ένα μοναδικό γιορτινό πρόγραμμα στους στολισμένους δρόμους της Στασικράτους.

Feel the Magic στη Στασικράτους!
Το πάρτι θα ξεκινήσει απο νωρίς το Σάββατο στις 11:00 το πρωί με την εκδήλωση να είναι μουσικά επενδυμένη με Χριστουγενιάτικες επιλογές από Dj καθ’ολη τη διάρκεια της ημέρας. Eλάτε με τα παιδιά σας για βόλτα και μπόλικο παιχνίδι καθώς στην οδό Κουμανoύδη (κάθετη της Στασικράτους) θα υπάρχουν χαρούμενοι παιδότοποι με δραστηριότητες, γιγάντια επιτραπέζια παιχνίδια από τους Μικρούς Εθελοντές και μαγικά από τον ταχυδακτυλουργό μας, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στους μικρούς μας φίλους. Παράλληλα παραμύθια θα ζωντανεύουν και οι χαρακτήρες τους μαζί με τις χριστουγεννιάτικες μασκότες μας, θα ανεβάσουν τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση μικρών και μεγάλων. 

Φωτογραφηθείτε με τον Άγιο Βασίλη και την Πριγκίπισσα των Χριστουγέννων!

Πάρτι χωρίς χορό δεν γίνεται! Η καθιερωμένη παρέλαση από σχολές χορού θα γίνει στις 3:00 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή το απόγευμα θα γίνει η εντυπωσιακή παρέλαση απο την ομάδα μαζορετών Blue Cheers της Σχολής Χορού ‘FIMI’ με τη συνοδεία της Συμφωνικής Μπάντας ‘Αρμονία’. 

Απολαύστε Χριστουγεννιάτικη μουσική από τη Χορωδία του Δήμου Λευκωσίας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κούλλη Θεοδώρου, κάλαντα από τη παιδική χορωδία του Αστρινίδειου Ωδείου, live μουσική από το γνωστό Κύπριο τραγουδιστή Hovig και ακουστικές μελωδίες απο τους Τheo & Alex που θα σας ταξιδέψουν; jazz μπάντες που θα ακολουθήσουν θα κάνουν ακόμα πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα. 

Πάρε την παρέα σου λοιπόν και παράλληλα με το πρόγραμμα διασκέδασης που ετοιμάσαμε, έλατε να απολαύσετε ζεστό κρασί, καφέ, high tea, ζεστή σοκολάτα, άφθονη μπύρα, ξεχωριστά cocktails, λαχταριστά burgers, αυθεντικά Γερμανικά λουκάνικα, παραδοσιακά κάστανα και διάφορα γλυκά εδέσματα, τα οποία θα βρειτε στα marquees και τα καταστήματα της Στασικράτους. Παράλληλα φιλανθρωπικοί συνδέσμοι θα πωλούν Χριστουγεννιάτικα γλυκά και Χριστουγεννιάτικες κατασκευές. 

Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, Feel the Magic λοιπόν στην Οδό Στασικράτους.

Το Stasikratous Street Party 2018 διοργανώνει ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Στασικράτους σε συνεργασία με την εταιρεία Concepto TORO και στηρίζει ο Δήμος Λευκωσίας. 
Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close