Μία μεγάλη διεθνής έκθεση τροφίμων έρχεται στη Λευκωσία με δωρεάν είσοδο

Η έκθεση «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2018», η μεγαλύτερη και μοναδική στο είδος της έκθεση στην Κύπρο, αποτελεί ετήσιο γεγονός η οποία διοργανώνεται από την My Ideal Credere στις 8-9 Δεκεμβρίου στο Pavilion Hall στην Λευκωσία από τις 10:00 – 20:00.

Η έκθεση αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο, μοναδική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τον τομέα τροφίμων και ποτών να συναντηθούν, να συζητήσουν, να διαπραγματευτούν και να συναλλαγούν. Η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τις επιχειρήσεις τους και στο ευρύ κοινό λόγω του ότι  η έκθεση θα είναι ανοικτή προς όλους.

Ενταγμένη στην FoodPanorama Expo θα είναι και η κορυφαία διεθνής έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων στην Κύπρο «Οινογεύσεις», η οποία είναι εξειδικευμένη έκθεση γύρω από το κρασί και τα αποστάγματα. Ένα ταξίδι γεμάτο με αρώματα και γεύσεις, μια εμπειρία μοναδική για τους επαγγελματίες αλλά και τους λάτρεις του είδους. 

Οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν αποτελεσματικές συναντήσεις με πολλούς Κύπριους και ξένους αγοραστές και να θέσουν τα θεμέλια για μελλοντικές συνεργασίες, αλλά και να προβούν στο κλείσιμο απευθείας εμπορικών συναλλαγών.

Η Halal Expo είναι η πρώτη και μοναδική εμπορική έκθεση Τροφίμων και Ποτών Halal στην Κύπρο. Παρουσιάζουμε μια καταπληκτική ευκαιρία για τους διεθνείς και τοπικούς επιχειρηματίες της βιομηχανίας Halal να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στις αγορές της Κύπρου και των διεθνών αγορών, καθώς και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να αποκτήσουν περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες.   

Το Halal είναι μια τεράστια αγορά με μια ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας Halal στην Ευρώπη, η οποία προσφέρει μεγάλες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η έκθεση Halal Expo θα συγκεντρώσει προϊόντα υψηλής ποιότητας της βιομηχανίας Halal, ένα σημείο συνάντησης των αγοραστών Halal και των προμηθευτών μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις 2018 θα διοργανωθεί Διεθνές Forum Γαστρονομίας το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να γευτούν οι επισκέπτες και εκθέτες της έκθεσης.

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί Forum Μαγειρικής Προσφύγων όπου στόχο έχει να φέρει μαζί τις προσφυγικές κοινότητες και τις κοινότητες υποδοχής.  Οι πρόσφυγες θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τα πολύπλευρα μαγειρικά ταλέντα τους και να προωθήσουν τις μαγειρικές παραδόσεις της χώρας τους, αλλά και οι πολίτες να ανακαλύψουν έναν νέο πολιτισμό μέσω της κουζίνας τους.

Κατά τις δύο μέρες της έκθεσης θα διεξαχθούν συνεχείς ζωντανές μαγειρικές και παρουσιάσεις τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών συνταγών από όλη την Κύπρο, Ελλάδα και ξένες χώρες.

Το Διεθνές Forum Γαστρονομίας έχει ως στόχο να προσελκύσει ντόπιους και ξένους επισκέπτες που αγαπούν το καλό φαγητό και να βιώσουν διαφορετικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Τα εγκαίνια θα τελέσουν ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής και η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ελληνικής Δημοκρατίας κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου, το Σάββατο 8/12/2018 στις 11:00.

Όλα τα στοιχεία με την έκθεση FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις 2018 η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8-9 Δεκεμβρίου στο Pavilion Hall Λευκωσίας, μπορείτε να τα βρείτε στο www.foodpanoramaexpo.com . Η έκθεση θα είναι ανοικτοί προς το κοινό από τις 10:00 – 20:00.

Είσοδος Δωρεάν

Pavilion Hall title
Χρήσιμες πληροφορίες:
Αβραάμ Αντωνίου 2, Λακατάμεια , Λευκωσία
Διαθέσιμο Parking
Πρόσβαση ΑΜΕΑ
ΚΥΡ08 ΔΕΚ

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31