2 December 2018
Things to Do , Προσεχώς

Το Τεχνόπολις 20 ετοιμάζει το δικό του Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι

Καλλιτέχνες, δημιουργοί επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλλά και εθελοντικοί οργανισμοί θα βρίσκονται εκεί

Δημοσιεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2018

Το Τεχνόπολις 20 έχει την χαρά να σας προσκαλεί, για 5η συνεχόμενη χρονιά στο καθιερωμένο πια Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι του, που θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη, 2 Δεκεμβρίου 2018, από η ώρα 10 το πρωί έως στις 5 το απόγευμα.

Καλλιτέχνες, δημιουργοί επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλλά και εθελοντικοί οργανισμοί θα βρίσκονται εκεί με τις δημιουργίες και θα εκθέματά τους, ιδανικά για τα χριστουγεννιάτικά σας δώρα και όχι μόνο. Εκεί θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες και κατασκευές όπως κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, τσάντες, εσάρπες, βιβλία, παραδοσιακά εδέσματα, γλυκά και πολλά άλλα.

Απολαύστε επίσης τον καφέ και το γλυκό σας στον όμορφο χώρο και κήπο του Τεχνόπολις 20 σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση κουκλοθέατρου «Χριστουγεννιάτικα Μπερδέματα» για τους μικρούς μας φίλους, από την εκπαιδευτικό προσχολικής αγωγής, Ελένη Σπύρου, στις 11:30πμ. 'Ο Χειμώνας έχει φθάσει, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει. Οι χριστουγεννιάτικες κάλτσες έχουν τοποθετηθεί στο τζάκι, όμορφες μυρωδιές έχουν γεμίσει το σπίτι και η ανυπομονησία για τα δώρα των Χριστουγέννων έχει κτυπήσει κόκκινο. Οι λίστες των παιδιών είναι έτοιμες και τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη έπιασαν ευθύς δουλειά. Στα φετινά όμως Χριστούγεννα, τα δυο αδελφάκια η Κατερίνα και ο Μιχάλης δεν θέλουν δώρο από τον Άγιο Βασίλη. Η δική τους ευχή για τα Χριστούγεννα είναι να συναντήσουν επιτέλους τον Άγιο Βασίλη από κοντά. Ενώ όλα δείχνουν πως κυλούν ομαλά, ο Άγιος Βασίλης ξαφνικά εξαφανίζεται! Ο Καλικάντζαρος την Νύχτας αρπάζει τον Άγιο Βασίλη και τον βάζει σε… Χριστουγεννιάτικα Μπερδέματα. Ποιος θα ελευθερώσει τον Άγιο Βασίλη από τον Καλικάντζαρο της Νύχτας; Τελικά θα πραγματοποιηθεί η ευχή της Κατερίνας και του Μιχάλη; Κατάλληλο για ηλικίες 3-7 ετών. Γενική είσοδος: 6 ευρώ. Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420.

Στις 3μμ μην χάσετε το δημιουργικό εργαστήρι κινουμένων σχεδίων - cartoons «Χριστούγεννα στον κόσμο», με την cartoon artist Παναγιώτα Μιχαήλ. Ένα ταξίδι στον κόσμο, μέσα από τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις που ζωντανεύουν με τις ζωγραφιές και τους χαρακτήρες μας. Ελάτε να δημιουργήσουμε και να γνωρίσουμε το ελληνικό χριστουγεννιάτικο καραβάκι, το μήλο της Νέας Υόρκης, τον σέρφερ Άγιος Βασίλης της Αυστραλίας και όχι μόνο. Είσοδος: 6 ευρώ (με δώρο hand made καδράκι). Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420.

Πληροφορίες: 70002420 ή στο info@technopolis20.com.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close