Εκδρομές να πας , Guide

Weekend Road Trips... που σε ανταμείβουν!

Έτοιμοι για εκδρομές που θα μας ανταμείψουν...

Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2018

Θες δεν θες, η χειμερινή περίοδος μπαίνει για τα καλά και σαν σωστοί Κύπριοι συνεχίζουμε να φοράμε κοντομάνικες φανέλες την ημέρα και να τυλιγόμαστε τις κουβέρτες τα βράδια. Πριν μας πάρει το νησιώτικο παράπονο όμως, ας θυμηθούμε πως ο χειμώνας έρχεται με ρομαντική βροχούλα, στιλάτα σακάκια και βέβαια… σαββατοκύριακα γεμάτα περιπέτεια με ορεινές εκδρομές και ξεσάλωμα με παρέα στα βουνά.

Αυτή την εποχή στην Κυπριακή ύπαιθρο, όλα είναι καταπράσινα και οι διαδρομές υπέροχες, ενώ τίποτα δεν συγκρίνεται με την μυρωδιά της βρεγμένης γης. Με τα πρωτοβρόχια καταλαβαίνεις ότι πλέον έχει αλλάξει ο καιρός και οι εσωτερικοί αισθητήρες σου φωνάζουν ότι ήρθε ο καιρός για road trips!

Μπορεί να ξεκινήσουμε την μέρα χωρίς να ξέρουμε που θα μας βγάλει ο δρόμος και να κάνουμε στάσεις όπου μας κάνει κέφι, ή να αφήσουμε το control freak της παρέας να σχεδιάσει την εξόρμηση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η επιλογή είναι δική μας και δεν μας σταματά κανείς!

Φυσικά θέλουμε και όλα τα απαραίτητα μαζί μας, ένα old school χάρτη της περιοχής, μπόλικη καλή μουσική, έξτρα ρούχα (γιατί ξέρεις πως κάποιος από την παρέα θα βουτήξει στον καταρράχτη), κάρτες της Τράπεζας Κύπρου και το κινητό με κατεβασμένο το νέο Ανταμοιβή app. Γιατί με το νέο Ανταμοιβή app απλά κερδίζεις! Το κατεβάζεις και κρατάς εύκολα λογαριασμό των βαθμών σου, βλέπεις τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το Σχέδιο σε όλη την Κύπρο και οι βαθμοί Ανταμοιβής έρχονται και σε βρίσκουν… όπου κι αν είσαι!

Καλοτάξιδα… και «καλοαντάμοιβα» λοιπόν!

Μάθε περισσότερα για το νέο Ανταμοιβή app εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close