Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Sequel της επιτυχημένης ταινίας φαντασίας 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2018

Οι φανατικοί θαυμαστές του 'Harry Potter' έχουν ένα σημαντικό λόγο για να είναι και πάλι χαρούμενοι: το 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'!

Πρόκειται για το seqeul του spinoff του 'Harry Potter', 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', με το σενάριο να φέρει ξανά την υπογράφη της συγγραφέα J.K. Rowling και τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει και πάλι ο δημιουργός των τελευταίων ταινιών 'Harry Potter', David Yates.

Ο Eddie Redmayne υποδύεται για άλλη μια φορά το ρόλο του Newt Scamander, του διασημότερου µαγοζωολόγου του Κόσμου των Μάγων, ο οποίος στα ταξίδια του έχει συναντήσει και καταγράψει χιλιάδες μαγικά πλάσματα, τα οποία και συγκέντρωσε στο βιβλίο του Χόγκουαρτς, 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', ενώ στο cast συντάμε επίσης τους Katherine Waterston, Ezra Miller, Johnny Depp, Zoe Kravitz και Jude Law.

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Gellert Grindelwald (Johnny Depp) με τη βοήθεια του Newt Scamander συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους - ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα - συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν' αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα. Σε μια προσπάθεια ν' ανατρέψει τα σχέδια του Grindelwald, ο Albus Dumbledore (Jude Law) καλεί τον πρώην μαθητή του, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ' έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close