Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σ' αυτό το εξαιρετικό all day στέκι, θα απολαύσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου

"Έχοντας γνώμονα κάθε λεπτομέρεια του καφέ είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στον πελάτη μας ό,τι καλύτερο υπάρχει".

Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2018

To Milk Bar είναι ένας χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας, στον οποίο οι ρετρό λεπτομέρειες δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα και μια οικεία και φιλόξενη εικόνα. Είναι ένα all day μέρος, που ικανοποιεί κάθε σου προσδοκία. Οι ισορροπημένες γεύσεις του, οι εναλλαγές και η συνεχής μάθηση για το καινούριο είναι οι κύριοι στόχοι του.

Το Milk Bar ξεκινά από νωρίς να σερβίρει τον πρώτο καφέ της ημέρας μαζί με παραδοσιακή σπανακόπιτα και συνεχίζει δίνοντάς σου επιλογές σε brunch με προτάσεις ιδιαίτερα δελεαστικές: αβγά benedict, φρέσκες σαλάτες και γλυκές επιλογές από βάφλες και τηγανίτες. Για μεσημεριανό προσφέρει ό,τι καλύτερο για όποιον θέλει να απολαύσει τις σπιτικές επιλογές του, είτε αυτές είναι όσπρια ή ένα λαχταριστό burger με τον μοναδικό τρόπο που το φτιάχνει το Milk Bar.

Όσον αφορά το απόγευμα, εκτός από καφέ, έχεις επιλογή σε φρέσκους χυμούς, αλλά και σε smoothies που τα συνοδεύεις με ένα από τα θεσπέσια γλυκά του.

Κι αν προτιμάς κρασάκι, η εκτενής κάρτα του σου δίνει πολλές επιλογές, που τις συνδυάζεις μαζί με ένα πλούσιο πιάτο από τυριά και αλλαντικά. Με καλή παρέα, χαλαρή διάθεση και παίρνοντας θέση σε ένα από τα άνετα και κομψά τραπέζια του -εντός κι εκτός-, στο Milk Bar σίγουρα θα απολαύσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου.

SO SPECIAL
Όλα ξεκίνησαν το 1957, όταν το πρώτο Milk Bar άνοιξε στην Επισκοπή. Από εκεί μεταφέρθηκε στην καρδιά της Λεμεσού, όπου και έγινε το πιο πολυσύχναστο μέρος της πόλης. Πλέον και μέσα από μια συνεργασία μεταξύ της οικογένειας Κίρζη και της PNS Restaurants, το Milk Bar συνεχίζει αυτήν την παράδοση και αγκαλιάζεται από όλους ως ένας χώρος που τα έχει όλα!

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟ
Στο Milk Bar υπάρχουν επιλογές για τους λάτρεις του espresso, αλλά και του παραδοσιακού καφέ. Παράλληλα, προσφέρει καφέδες με θρυμματισμένο πάγο, καθώς και ζεστά ροφήματα. Τώρα που ο καιρός αλλάζει σιγά-σιγά, το Flat White είναι η καλύτερη επιλογή, στο οποίο το espresso συνδυάζεται ιδανικά με το ζεστό γάλα. Ακόμη και για όσους προτιμούν το espresso τους συνδυασμένο με σοκολάτα, το Snowy Mocha είναι η ξεχωριστή πρόταση του Milk Bar.

Tηλ.: 25354100.
Οδός: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 226, 3030, Λεμεσός. Δ-Κ 07.30-23.00.
Instagram: @milkbarcy
Facebook: cymilkbar
e-mail: infopnsk@pns.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close